Persondatapolitikk

Introduksjon
Når du besøker nettstedet vårt, samles informasjon om deg, som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet vårt og skape mer verdi med annonsene som vises på siden. Hvis du ikke vil at informasjon om deg skal samles inn, bør du slette informasjonskapslene dine og avstå fra videre bruk av nettstedet. I avsnittene nedenfor har vi utarbeidet typen informasjon som samles inn, formålet med dem og hvilke tredjeparter som har tilgang til den.

Informasjonskapsler
Nettstedet bruker “informasjonskapsler”, som er en tekstfil som er lagret på din datamaskin, mobil, etc. på samme måte for å gjenkjenne den, huske innstillinger, utføre statistikk og målrette annonser. Imidlertid må informasjonskapsler ikke inneholde skadelig kode som f.eks virus.
Det er mulig for deg å slette eller blokkere informasjonskapsler. Du kan gjøre dette ved å følge disse instruksjonene: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du følger instruksjonene og sletter eller blokkerer informasjonskapsler, blir annonsene du ser, bare mindre relevante for deg, mens de vises oftere. Samtidig kan du også risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, og at det er innhold du ikke får tilgang til.

PERSONLIG INFORMASJON

Som regel
Personlig informasjon er all slags informasjon som til en viss grad kan tilskrives deg. Når du bruker nettstedet vårt, samler og behandler vi en rekke slike opplysninger. Det skjer f.eks. gjennom vanlige interaksjoner på nettstedet, for eksempel at du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, deltar i en konkurranse / undersøkelse, registrerer deg som ny bruker / abonnent eller gjennom annen bruk av tjenester eller kjøp via nettstedet vårt.

Vi samler og behandler vanligvis følgende typer informasjon: En unik ID og teknisk informasjon om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen, IP -nummeret ditt, geografisk plassering og hvilke sider du klikker på. I den grad du gir uttrykkelig samtykke og legger inn informasjonen selv, behandler vi også: Navn, telefonnummer, e-post, adresse og betalingsinformasjon. Dette skjer vanligvis når du oppretter en pålogging eller når du kjøper på nettstedet.

sikkerhet
Vi behandler dine personopplysninger sikkert og konfidensielt i samsvar med gjeldende lov, inkludert personopplysningsforordningen og databeskyttelsesloven.
Informasjonen din vil bare bli brukt til formålet den ble samlet inn for, og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.
Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak mot at informasjonen din ved et uhell eller ulovlig blir slettet, publisert, tapt, degradert eller blitt kjent med uautoriserte personer, misbrukt eller på annen måte behandlet i strid med loven.

Hensikt
Informasjonen brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg annonsene som er mest relevante for deg, for å registrere kjøp og betalinger, og for å kunne tilby deg tjenestene du har bedt om, for eksempel å motta nyhetsbrev. I tillegg bruker vi informasjonen til å optimalisere og forbedre våre tjenester og innhold.

Lagringstid
Vi beholder informasjon så lenge loven tillater det, og vi sletter den når den ikke lenger er nødvendig eller relevant. Perioden avhenger av informasjonens art og bakgrunnen for lagring. Det er derfor ikke mulig å gi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Publisering av informasjon
Data om din bruk av nettstedet, hvilke annonser du mottar og eventuelle klikk, geografisk beliggenhet, kjønn og alderssegmenter, etc. blir videreformidlet til tredjeparter i den grad informasjonen er kjent og hvis vi bruker tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter som er involvert i delen om informasjonskapsler ovenfor. Informasjonen brukes til målrettet annonsering.

I tillegg bruker vi en rekke tredjeparter til lagring og behandling av data. Disse behandler informasjon kun på våre vegne og kan ikke bruke den til egne formål.

Videregivelse av personopplysninger som navn og e-post, etc. vil bare skje hvis du gir ditt samtykke. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi informasjonen din tilstrekkelig beskyttelse.

Innsikt og klager
Du har rett til å bli informert om personopplysningene vi behandler om deg i et standardformat (dataportabilitet). Du kan også når som helst protestere mot bruk av informasjonen. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke for at informasjon om deg skal behandles. Hvis informasjonen som behandles om deg er feil, har du rett til å få den rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan rettes til [email protected] Hvis du vil klage på vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet til å kontakte Datatilsynet.

Hvis du ikke lenger vil at vi skal behandle dine personopplysninger eller begrense behandlingen av dine personopplysninger, kan du også sende oss en forespørsel om dette til ovennevnte e-postadresse.