Jo Nesbø Kongeriket Lydbok

4.2/5

Författare: Jo Nesbø

Lydbok

Introduksjon

Jo Nesbø Kongeriket lydbok, er en spenningsroman som handler om livet på landsbygda. Bilmekanikeren Roy lever et tilsynelatende stille, rolig og bekymringsfritt liv på et lite tettsted, der det ikke skjer stort. Etter mange år i utlandet, kommer lillebroren hans, Carl, hjem sammen med sine kone Shannon. Carl har planer om å åpne et høyfjellshotell, for å skape nytt liv i bygda.

Men hvordan skal Carl forholde seg til at han fatter interesse for brorens kone. Og hvor langt skal han gå for å beskytte broren, når den lokale lensmannen på nytt setter fokus på det tragiske dødsfallet til foreldrene. Nå kan du høre Jo Nesbø Kongeriket lydbok gratis.

Jo Nesbø Kongeriket: Handling

Jo Nesbø Kongeriket lydbok, handler om de to brødrene Roy og Carl, om ambisjoner, lojalitet og kjærlighet, om svik og om skam. Roy er den eldste, og måtte gjennom hele oppveksten beskytte broren Carl mot mobbing og overgrep. Han passet alltid på, men kanskje ikke nok? Roy lever med en skam, men ingen vet hvorfor. Handlingen finner sted i en liten bygd som heter Os, der guttene vokste opp på en gård i fjellet.

En dag omkommer foreldrene deres i en bilulykke. De kjørte utfor stupet i den skumle Geitesvingen med Cadillac-en sin. Men hva det var som egentlig skjedde, fant lensmannen aldri svar på, og en dag forsvant han bare.

Roy utdanner seg til bilmekaniker og driver onkelens verksted og bensinstasjon, i den lille bygda. Carl, som er den peneste og mest sjarmerende av dem, reiser til Amerika for å studere. Men en dag kommer Carl plutselig hjem, sammen med sin kone Shannon. De har store planer om å sette bygda på kartet, og vil bygge et høyfjellshotell med spa, på hjemgården.

Men hvordan skal Carl forholde seg til at han fatter interesse for brorens kone. Og hvor langt skal han gå for å beskytte broren, når den lokale lensmannen på nytt setter fokus på det tragiske dødsfallet til foreldrene.

Jo Nesbø Kongeriket lydbok er ingen krim slik vi er vant til. Det er en mektig og mørk spenningsroman, som handler om forholdet mellom to brødre på godt og vondt. Kjærlighet og svik, mørke hemmeligheter og dyp skam, grådighet og begjær. Nå kan du høre mesterverket Jo Nesbø Kongeriket lydbok gratis.

Om forfatteren: Jo Nesbø

Jo Nesbø er en av Norges fremste kriminalforfattere og debuterte med sin første bok Flaggermusmannen i 1997. Bøkene hans har solgt i over 50 millioner eksemplarer og har blitt oversatt til over 50 språk. Nesbø er også kjent som musiker i bandet Di Derre og har også hatt en karriere som fotballspiller, blant annet i Molde Fotballklubb.

Av alle Jo Nesbøs utgivelser, er bøkene om Harry Hole de mest populære. Men denne gangen handler ikke boken om Harry Hole, men bilmekanikeren Roy. Men dessverre viser det seg gang på at gang, at når Nesbø skriver om noe annet enn Harry Hole, så går salgstallene ned. Både for sin første bok “Flaggermusmannen” og hans forrige bok “Kniv” fikk han Riverton prisen, det gjorde han ikke for denne. Likevel ble flere kritikere begeistret og gav ham terningkast 6 for den tykke boka. Nå kan du høre Jo Nesbø Kongeriket lydbok gratis.

Lytt gratis