Nøkkelen i låsen Lydbok

4.1/5

Författare: Ruth Ware

Lydbok

Introduksjon

Nøkkelen i låsen er en historie som endrer seg drastisk for hovedpersonen Rowan Caine, som finner en annonse for en ledig stilling som barnepasser i det skotske høylandet hos en velstående familie. Hun er fra seg av glede når hun ankommer det luksuriøse hjemmet, hvor hun også vil få godt betalt.

I Nøkkelen i låsen lydbok blir vi vitne til at hverdagen til Rowan ta en brå vending når hun etterhvert blir bedre kjent med familien og jobben, som ikke er helt som hun hadde sett for seg. Det som skulle vært drømmejobben blir fort et mareritt for Rowan.

Etterhvert ender Rowan opp i fengsel, mistenkt for å ha drept et av barna hun hadde ansvar for i Nøkkelen i låsen lydbok gratis. Om hun faktisk er uskyldig, betyr det at morderen fremdeles går løs.

Nøkkelen i låsen: Handling

Når hun først finner annonsen ignorerer Rowan Caine den først, det er egentlig ikke det hun er på utkikk etter, hun leter etter noe helt annet. Likevel er dette en mulighet som ser ut til å være for god til å være sann, og en hun kanskje burde vurdere. Jobben som barnepasser, med kost og losji inkludert, i tillegg til en overraskende god lønn, er kanskje noe for Rowan likevel i Nøkkelen i låsen.

Når hun ankommer Heatherbrae House, et luksuriøst, storslått hus i det skotske høylandet, innser hun at dette virkelig er en fantastisk mulighet, og hun er veldig glad hun bestemte seg for å satse på jobben i Nøkkelen i låsen lydbok. Familien er også helt fantastisk, og hun er helt sikker på at hun vil stortrives i sin nye rolle. Hun vet ikke at dette er begynnelsen på marerittet hennes, som vil ende tragisk for flere av dem.

Etterhvert ender Rowan opp i fengsel, hvor hun er mistenkt og siktet for å ha drept et av barna hun hadde ansvar for å se etter i Nøkkelen i låsen lydbok gratis. Hun sliter fremdeles med å forklare hva som faktisk førte til at hun endte opp i fengsel, alt som førte til at ting ble som de ble. Flere ting bidro til det som skjedde, men det var mer en kombinasjon av alt.

Likevel, til tross for at hun er hovedmistenkt, og er skyldig i visse ting, er hun ikke skyldig i mord, noe hun er fast bestemt på å bevise i Nøkkelen i låsen. Jakten på både morderen og sannheten fortsetter derfor i Nøkkelen i låsen lydbok.

Om forfatteren: Ruth Ware

Ruth Ware er en britisk forfatter født 1977. Hun er utdannet ved Manchester University, hvor hun studerte engelsk. Før hun tok fatt på en karriere som forfatter hadde Ware en rekke ulike jobber, inkludert som servitør, bokhandler og publisist. Hun har også tilbrakt tid i Paris hvor hun jobbet som lære og underviste engelsk.

Som forfatter har Ware publisert bøker for både barn, ungdom og voksne etter sin debut i 2013. Hun er, til tross for flere bøker innen fantasi sjangeren for ungdom, best kjent for sine krim bøker, hovedsakelig psykologisk krim, som eksempelvis boken Nøkkelen i låsen. Rettighetene til flere av bøkene hennes har så langt blitt solgt for å bli produsert enten som film eller tv serier.

Lytt gratis