Wonderboy Lydbok

3.8/5

Författare: Henrik H. Langeland

Lydbok

Introduksjon

Fra Henrik H. Langeland kommer en roman om en mann med en fremtidsrettet visjon for både seg selv som forretningsmann og de industriene han jobber innen i Wonderboy. Christian von der Hall er fremdeles veldig ung, men allerede over gjennomsnittet suksessfull i livet. Han er gift med sin vakre kone Tessa, og sammen har de også to barn og storslått hjem.

Christian von der Hall jobber for tiden i konsernet Scandinavian Media Group, og han er involvert i den suksessen etter den andre. En dag får han selv en ide som kan bli hans store personlige gjennombrudd i Wonderboy lydbok.

Hvordan det går med Christian von der Hall, og om han klarer å virkeliggjøre sin store plan får du vite i Wonderboy lydbok gratis, som er de første av tre bøker om Christian von der Hall.

Handling: Wonderboy

I en alder av 34 år har Christian von der Hall allerede alt man noen gang kan drømme om i livet sitt. Han har gjort stor suksess på jobbfronten, hvor han jobber som visepresident i Scandinavian Media Group. Han er gift med sitt livs kjærlighet, den vakre Tessa, og sammen har de to små barn. De lever livet, med alle godene som kommer med å være direktør, i en flott bolig i Wonderboy, men er det nok?

Firmaet Christian von der Hall jobber for er i ferd med å utføre det som vil bli husket i historien som et av Norges største oppkjøp innen medieindustrien. Gjennom Wonderboy lydbok får vi innsikt i den hemmelige verdenen blant forlagene i Norge, og de som beveger seg og lever innen denne verdenen hvor penger, makt, suksess og innflytelse betyr alt.

Ting går egentlig veldig bra i Christian von der Halls liv, men i en svært konkurranseutsatt og dreven verden er det alltid mulig å ha mer suksess, mer penger og mest av alt mer prestisje i livet. Etterhvert får Christian en ide, som kan forandre hele livet hans i Wonderboy lydbok gratis.

Verden er i endring takket være utvikling innen teknologi, og særlig med tanke på internettvirksomhet og det som er kjent som dot.com boblen i Wonderboy. I begynnelsen av år 2000 får Christian von der Hall en dag ideen som vil dominere livet hans over de neste månedene, og har potensialet til å bli hans store gjennombrudd.

Wonderboy lydbok leses av Mai-The Duc.

Om forfatteren: Henrik H. Langeland

Henrik H. Langeland er en norsk forfatter født 1972. Langeland studerte litteraturvitenskap ved Universitetet i Oslo, hvor han har doktorgrad. Han er mest kjent i Norge som forfatteren bak Wonderboy, som ble publisert i 2003, og videre har fått to oppfølgere.

I tillegg til bøkene om Christian von der Hall har Langeland også publisert bøker som Amerikanske tilstander, Francis Meyers lidenskap, Fortellerkunst og Fyrsten. Wonderboy solgte over 100 000 eksemplarer når den ble publisert, og videre solgte Francis Meyers lidenskap over 50 000 kopier i løpet av de første to månedene den var tilgjengelig.

I tillegg til å jobbe som forfatter har Langeland også jobbet som redaktør for Vinduet, i tillegg til å bidra i Litteraturhuset.

Lytt gratis