Vitseløve Lydbok

4.2/5

Författare: Steffen Sørum

Lydbok

Introduksjon

Vitseløve serien er de perfekte bøkene for å gi unge barn leseglede og leselyst i en ung alder, og er i tillegg veldig morsom også for voksne. Serien består foreløpig av 3 forskjellige bøker.

Bøkene er skrevet for å bidra til økt lese mestring blant barn på en morsom og underholdende måte, hvor barn sammen med voksne kan få seg en god latter samtidig som de enten lærer seg å lese eller bare forbedrer sine leseferdigheter, og selvsagt også bare lytte til gode vitser med Vitseløve lydbok.

Vitseløve lydbok gratis serien leses av Haakon Strøm, og egner seg for barn opp til 10 års alderen.

Handling: Vitseløve

Vitseløve bøkene er bøker som uten tvil vil gi både voksne og barn en god latter eller ti, og er full av morsomme vitser og gåter. Bøkene er utformet på et vis som gjør dem veldig lettleste for barn som muligens ikke er helt komfortable med å lese selv. Sammen med flotte illustrasjoner fra Bendik Kaltenborn og Renate Thor er bøkene visuelt enkelt å nyte, som selvsagt også bidrar til økt glede blant barna.

Vitseløve lydbok leses av Haakon Strøm, som vil sørge for at både barn og voksne kan nyte de morsomme vitsene, historiene og gåtene i Vitseløve lydbok gratis bøkene også når man ikke selv har lyst til å lese, men heller vil bli underholdt.

Gjennom Vitseløve bøkene blir barn introdusert til flere klassiske vitser og temaer man ofte finner i både norske og internasjonale vitser. Både dyr, frukt og grønnsaker må selvsagt krysse veien flere ganger i denne morsomme serien, som alltid fører til en god latter.

Det er også selvsagt plass til flere vitser om våre svenske naboer i disse bøkene, det finnes vel ikke en eneste norsk vitsebok uten flere gode vitser om svenskene?

De fleste vitsene er ganske korte og enkle å forstå, som når tomatene krysser veien, eller svensken prøver å lage hardkokte egg på klassisk svensk vis i Vitseløve lydbok. Bøkene bidrar både til økt mestring når det gjelder lesing, og fungerer også som en morsom aktivitet man kan gjøre sammen med barna sine når man vil tilbringe kvalitetstid sammen med dem.

Om forfatteren: Steffen Sørum

Steffen Sørum er en norsk forfatter født 1976. Sørum er også førsteamanuensis i skrivekunst, og har hatt en innholdsrik karriere hvor han blant annet har vært profesjonell cricketspiller. Han har også i flere år jobbet som redaktør, og har jobbet for Norsk barnebokinstitutt.

Sørum debuterte som forfatter i 2000 med boken Du elsker meg, og har publisert bøker for både barn, ungdom og voksne, og noen som passer for alle som for eksempel Vitseløve bøkene. Sørum har også publisert boken Fundamentalt under pseudonymet Kazzab al-Abyad, som betyr Hvit løgner, som et bidrag rundt hans tanker knyttet til litteratur fra innvandrere i Norge.

Lytt gratis