Vinger av sølv Lydbok

4.3/5

Författare: Camilla Läckberg

Lydbok

Introduksjon

Vinger av sølv er den andre boken i serien Faye fra den suksessfulle svenske forfatteren Camilla Läckberg. I denne frittstående oppfølgeren til den første boken i serien, Gullburet, blir vi med Faye videre etter et par dramatiske måneder i Stockholm.

Med sin tidligere ektemann i fengsel, benytter Faye seg av denne muligheten til å sørge for at hun og hennes lille familie er helt trygge, og flytter til Italia. I Vinger av sølv lydbok lever Faye endelig det livet hun har drømt om, hvor hun møter kjekke menn, og har spennende forretningsreiser til Roma.

Etterhvert i Vinger av sølv lydbok gratis blir Faye tvunget til å konfrontere både sin egen mørke fortid, og sin tidligere ektemann, etter at en gruppe kvinner hun stoler på selger sine aksjer i selskapet hennes, og hun må returnere til Stockholm.

Handling: Vinger av sølv

Hun har måttet kjempe for alt gjennom hele livet, hvert eneste steg, men Faye har endelig sikret seg det livet hun selv mener hun alltid har fortjent i Vinger av sølv. Hun er rik, selskapet hun har bygget har blitt en internasjonal suksess, og hun har klart å gjemme bort hennes lille familie i Italia, hvor hennes tidligere ektemann Jack ikke lenger kan skade dem. Ting er endelig i orden etter et par dramatiske måneder i Stockholm.

Hun har til og med muligheten til å benytte anledningen til å kose seg i Roma, når hun reiser der på forretningsreise, og har endelig begynt å senke skuldrene etter å ha lagt alt dramaet bak seg. Gleden tar brått slutt når en rekke viktige investorer, kvinner Faye stolte helt fullt på, plutselig bestemmer seg for å selge sine aksjer i firmaet hennes. Dette fører til at Faye igjen må kjempe i Vinger av sølv lydbok.

Politibetjenten som bisto i søket etter Fayes datter blir kjent med en mørk hemmelighet fra hennes fortid, samtidig som Faye selv blir klar over at Jack ikke lenger er bak lås og slå. Faye har derfor ikke noe annet valg enn å reise tilbake til Stockholm i Vinger av sølv lydbok gratis, for å konfrontere sin egen mørke fortid, og tidligere ektemann.

I Vinger av sølv er Faye ikke bare tvunget til å kjempe for å holde familien sin trygg, men hun må også, etter å ha unngått det i flere år, endelig konfrontere sannheten om henne egen fortid. Det viser seg etterhvert, i Vinger av sølv lydbok, at en kvinnes hemmeligheter ikke kan forbli skjult for alltid.

Om forfatteren: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er en svensk forfatter født 1974. Hun studerte økonomi ved Gøteborg Universitet, og flyttet etter endt studie til Stockholm, hvor hun jobbet innen økonomi i flere år. Hun er også med eier i et svensk smykke firma kalt Sahara Jewelry. Hun debuterte som forfatter i 2003 med boken Isprinsessen, og har siden utgitt en rekke bøker, både for barn, ungdom og voksne, inkludert Vinger av sølv.

Läckberg er best kjent for sitt bidrag til svensk krim litteratur. Bøkene hennes har blitt oversatt til mer enn 40 ulike språk, og selges over hele verden. Hun har vunnet en rekke prestisjefylte priser, og bøkene hennes har blitt produsert som både film og tv serie.

Lytt gratis