Vi må snakke sammen Lydbok

4.3/5

Författare: Peder Kjøs & Hanne Weie Oddli

Lydbok

Introduksjon

Vi må snakke sammen er en bok fra de to anerkjente psykologene Peder Kjøs og Hanne Weie Oddli, som sammen har publisert en bok for alle som befinner seg i et parforhold. Menneskelig kontakt og nærhet er en av de mest sentrale tingene i et menneskes liv, noe de alle fleste er kjent med.

Alle som har vært i et forhold med et annet menneske vet også at det ofte er svært utfordrende, som vi hører i Vi må snakke sammen lydbok. Boken er et verktøy for hvordan man best kommuniserer med sin motpart i et forhold.

Gjennom Vi må snakke sammen lydbok gratis vil man bli introdusert til fire svært effektive grep man kan benytte seg av når man møter på utfordringer i forholdet.

Handling: Vi må snakke sammen

Vi må snakke sammen er en bok som vil kunne ha en svært positiv effekt på alle mennesker som befinner seg i et forhold med en annen person, og de som er interessert i å lære mer om funksjonelle parforhold. De aller fleste som har personlig erfaring med et romantisk forhold vet at det ofte er en svært stor utfordring for begge parter å til enhver tid være helt fornøyd med forholdet.

Når to mennesker inngår et parforhold, og tilbringer såpass mye tid sammen, er det bare naturlig at det etterhvert vil komme en rekke utfordringer de må takle sammen for å komme seg videre i forholdet. I Vi må snakke sammen lydbok hører vi hvordan man best takler enhver situasjon for å ivareta forholdet til sin motpart. Gjennom boken kommer forfatterne med fire ulike teknikker eller grep man kan benytte seg av for å takle motgang i forholdet.

Vi må snakke sammen lydbok gratis er en bok som hjelpe deg til å huske den personen du først forelsket deg i når dere sliter. Samtidig vil boken sørge for at man ikke tar den andre personen for gitt, siden dere tross alt er to ulike mennesker. Det er ofte lett å holde andre ansvarlige for ting, i boken lærer man å ta mer ansvar for sitt eget bidrag i forholdet, i tillegg til å ta tøffe valg.

Gjennom Vi må snakke sammen vil de som befinner seg i parforhold kunne bli bedre rustet til å takle både motgang og hverdagen sammen. Vi må snakke sammen lydbok tar opp en rekke ulike temaer de fleste par møter på, som utroskap, barn, økonomi og den daglige kranglingen.

Om forfatteren: Peder Kjøs & Hanne Weie Oddli

Peder Kjøs er en norsk forfatter og psykolog født 1967. Han er utdannet innen psykologi i Oslo, og har bred erfaring som psykolog innen en rekke ulike områder. Kjøs er også kjent gjennom sin rolle som psykolog på norsk tv fra serien Jeg mot meg, som han var en del av i flere år. Han har publisert en rekke bøker, inkludert Vi må snakke sammen med Hanne Weie Oddli.

Hanne Weie Oddli er en norsk psykolog og forfatter. Hun er utdanne ved Universitet i Oslo, hvor hun senere har tatt videre utdanning og kvalifisert seg som professor innen psykologi. Hun er i dag ansatt ved Universitet i Oslo, hvor hun underviser.

Lytt gratis