Verre enn døden Lydbok

4.3/5

Författare: Sophie Hannah

Lydbok

Introduksjon

Verre enn døden er den fjerde boken i serien om Charlie Zailer og Simon Waterhouse fra den kjente forfatteren Sophie Hannah. Denne gangen står de to etterforskerne overfor en stor utfordring, i jakten på svarene i denne merkverdige saken.

I Verre enn døden lydbok blir i kjent med Ruth Bussey, som har funnet sitt livs store kjærlighet, selv om hun selv ikke tror hun fortjener å være med Aidan Seed. De to har til felles at de hjemsøkes av handlinger fra fortiden, noe Ruth blir klar over når Aidan forteller henne om hans største synd.

Det viser seg at Aidan har drept en kvinne som fremdeles er i live, noe som byr på en forvirrende og komplisert situasjon for Ruth, som selv faktisk har møtt denne kvinnen selv i Verre enn døden lydbok gratis.

Handling: Verre enn døden

I Verre enn døden blir vi kjent med Ruth Bussey. Ruth gjorde noe grusomt en gang tidligere i livet sitt, men ble straffet mye hardere for denne ugjerningen enn det som var nødvendig. Hun sliter derfor fremdeles med å komme seg videre i livet, og sliter stort med selvtilliten sin for tiden. En dag møter hun Aidan, som jobber med bilderammer, og hun er helt sikker på at hun har møtt sitt livs store kjærlighet.

Etterhvert i Verre enn døden lydbok blir de to forlovet, og de bestemmer seg derfor for at de ikke vil ha hemmeligheter mellom dem. De inngår derfor en pakt om å fortelle hverandre sine mørkeste hemmeligheter, slik at de kan tilgi hverandre uten spørsmål før de starter på resten av livet sammen. Ruth kan fremdeles ikke forstå at Aidan vil være med henne, og er over lykkelig.

Ruth blir sjokkert når Aidan forteller henne at han en gang for flere år siden kvelte og drepte en kvinne ved navn Mary Trelease. Hun er både forskrekket og forvirret når hun innser at hun selv nylig har møtt denne kvinnen, og at hun fremdeles er i live i Verre enn døden lydbok gratis.

Ruth bestemmer seg for å ta saken til Charlie Zailer i jakten på svar, selv om Charlie ikke fatter interesse for saken. Samtidig tilstår Aidan hva han gjorde til Charlies forlovede Simon Waterhouse. De to bestemmer seg derfor likevel for å komme til bunns i den merkelige saken i Verre enn døden.

I Verre enn døden lydbok blir Charlie Zailer og Simon Waterhouse derfor testet til det ytterste, i denne merkverdige saken de står overfor, hvor de gruer seg til å finne sannheten om hva som skjedde.

Om forfatteren: Sophie Hannah

Sophie Hannah er en britisk forfatter og poet født 1971. Hun er datter av akademikeren Norman Geras og forfatteren Adele Geras, og studerte ved University of Manchester da hun var student. Hun er i dag bosatt i Cambridge sammen med sin ektemann og deres to barn.

Hannah debuterte som forfatter i en alder av 24 år, da hun publiserte dikt samlingen The Hero and the Girl Next Door. Hun er i dag mest kjent som krim forfatter, selv om hun også har skrevet flere bøker for barn, og er særlig kjent for sin serie om Waterhouse og Zailer, som foreløpig består av tolv bøker, inkludert Verre enn døden. Hannah har også skrevet flere bøker i den verdenskjente serien om Hercule Poirot.

Lytt gratis