Verdens verste lærere Lydbok

4.7/5

Författare: David Walliams

Lydbok

Introduksjon

Flere millioner unge lesere har blitt glad i David Walliams Verdens verste barn serie. Han gir nå de samme leserne muligheten til å bli glad i noe de uten tvil vil finne interessant, med sin bok Verdens verste lærere.

Verdens verste lærere lydbok er en samling av historier om ti ulike lærere, alle med sine unike kjennetegn, den ene mer grusom enn den neste, som sammen utgjør Verdens verste lærere lydbok gratis.

Boken er illustrert av Tony Ross, som bringer Walliams fantasi til live i boken, hvor vi eksempelvis møter en lærer som er halvt menneske og halvt monster, i denne hysteriske boken.

Handling: Verdens verste lærere

David Walliams er tilbake med nye fortellinger. De som har lest hans tidligere bøker husker kanskje fremdeles de fæle barna han introduserte i Verdens verste barn. De blekner faktisk sammenlignet med de karakterene vi møter i hans nye bok, Verdens verste lærere.

De fleste barn har kanskje møtt eller hørt om en skummel lærer en gang i livet sitt. De er jo ganske normalt å være litt redd for voksne, særlig en streng lærer eller to. Uansett hvor fæl, grusom og slem du tror de lærerne du har møtt så langt i livet, er de ingenting sammenlignet med de lærerne du møter i Verdens verste lærere lydbok.

Gjennom Verdens verste lærere lydbok gratis blir vi introdusert til ti forskjellige lærere. Kanskje er disse lærerne basert på Walliams sine egne lærere fra barndommen, eller kanskje har han bare hørt om dem andre steder? Uansett er det ingen tvil om at det er en fryktinngytende gjeng han har samlet i denne boken.

En lærer er halvt menneske, halvt monster. Den andre er alltid sint, uansett hva som foregår er Miss Seethe alltid i et grusomt humør, og er alltid ute etter å straffe barna. En av lærerne skiller seg kanskje ut siden han faktisk er redd for barn, som ikke er bra når man jobber som lærer i Verdens verste lærere.

Gjennom denne hysterisk morsomme boken blir du kjent med alle disse grusomme lærerne, som uten tvil vil føre til at du kanskje ser din egen lærer i et annet lys. Verdens verste lærere lydbok leses av Christoffer Staib.

Om forfatteren: David Walliams

David Walliams er en engelsk tv personlighet, komiker, skuespiller og forfatter født 1971. Han er svært godt kjent i Storbritannia og resten av verden for flere av sine komiserier, som Little Britain, Come Fly With Me og Rock Profile. Best kjent er han kanskje likevel for sin rolle som dommer på tv programmet Britain’s Got Talent, hvor han har jobbet siden 2012.

Walliams bøker har solgt over 37 millioner eksemplarer over hele verden, og er oversatt til 53 språk, etter hans debut i 2008. Hans litterære verk har ofte blitt sammenlignet med Roald Dahl, særlig takket være barnebøker som Verdens verste lærere. Flere av hans bøker har også blitt produsert som filmer, hvor han ofte selv er å finne i en av rollene.

Lytt gratis