Verdens verste barn Lydbok

4.4/5

Författare: David Walliams

Lydbok

Introduksjon

Verdens verste barn lydbok er en barnebok serie fra den verdens kjente og kritikerroste forfatteren David Walliams, og består foreløpig av 3 bøker. Hver bok består av 10 historier om 10 forskjellige barn. Det barna har til felles er at det uten tvil er blant Verdens verste barn.

Gjennom de 3 bøkene i serien blir leseren eller lytteren kjent med totalt 30 forskjellige barn. Barna vil få deg til å sette pris på dine egne barn, som uten tvil kan betraktes som engler sammenlignet med barna du høre om i Verdens verste barn lydbok gratis. For barna vil de innse at de barna de tror er fæle i virkeligheten faktisk ikke er så verst sammenlignet med denne gjengen.

Handling: Verdens verste barn

Verdens verste barn er en bokserie hvor vi blir introdusert til noen helt forferdelige barn. Gjennom de 3 bøkene blir vi kjent med 30 ulike barn, det ene fælere enn det andre. Det kommer fort frem at de barna du tror er fæle i virkeligheten faktisk ikke er så verst likevel, og at de faktisk blekner i sammenligning.

Gjennom serien blir du for eksempel introdusert til Sofa Sofia. Hun er en jente som ser mer tv enn noen andre barn, og som tilbringer hvert eneste våkne sekund foran tv-en sin. Etterhvert har dette ført til at hun har blitt en del av selve sofaen som følge av hennes over gjennomsnittet store kjærlighet for sofaen og tv-en, som du vil få høre i Verdens verste barn lydbok.

Et annet grusomt eksempel på de barna du vil møte på i Verdens verste barn lydbok gratis er Fiselise. Prompene hennes er faktisk så grusomme og forferdelige at andre mennesker ofte besvimer når hun promper, kan du tenke deg noe verre? Har du noen gang hørt om et barn som samler på busemenn? Det er et annet barn du får høre om i denne hysterisk morsomme bok serien.

Verdens verste barn er en bok som passer de fleste barn, og som egner seg både til å lese på egenhånd for barna eller høytlesning sammen med dem, hvor latteren garantert vil sitte løst. Verdens verste barn lydbok leses av Christoffer Staib, og egner seg veldig godt på lange bilturer og ellers i hverdagen for de som liker en god latter eller to.

Om forfatteren: David Walliams

David Walliams er en engelsk komiker, skuespiller, forfatter og tv kjendis født 1971 i Wimbledon. Han er kjent over hele verden for sitt arbeid sammen med Matt Lucas fra BBC seriene Rock Profile, Little Britain og Come Fly With Me. Han er også godt kjent som dommer på det populære tv programmet Britain’s Got Talent, hvor han har vært dommer siden 2012.

Som forfatter har Walliams hatt stor suksess, særlig innen barneboksjangeren, og har totalt solgt mer enn 37 millioner bøker over hele verden, for bøker som Verdens verste barn.

Walliams har blitt tildelt æren OBE, Officer of the British Empire, for sitt bidrag til veldedighet og kultur, blant annet for å ha samlet inn penger ved å svømme over den engelske kanalen fra England til Frankrike.

Lytt gratis