Verden på vippepunktet Lydbok

4.6/5

Författare: Dag O. Hessen

Lydbok

Introduksjon

Verden på vippepunktet er en kunnskapsrik vitenskapelig bok utgitt av Dag O. Hessen i 2020. Med gode kildereferanser og balansert argumentasjon er Verden på vippepunktet en veldig innholdsrik bok som tar for seg mange problemer i verden. Boken har fått terningkast 5 i gjennomsnitt og blitt svært populær bok samfunnet, spesielt blant faglitteratur elskere.

Hessen klarer å formidle mange ekstremt komplekse temaer på en måte som gjør det enklere å forstå, og faktisk se klart og tydelig begge sider av argumentene. Dette gjør veldig mange finner boka lærerik og relaterbar. Når man bruker hverdagslig språk og holder et objektivt standpunkt samtidig som man diskuterer avanserte problemer, vil det bli oppfattet som mer profesjonelt og lesere får mer ut av det.

Det å lytte til Verden på vippepunktet lydbok er å anbefale, da man lærer masse om ulike problemstillinger i verden samtidig som du kan gjøre andre ting. Nå kan du lytte til Verden på vippepunktet lydbok gratis.

Verden på vippepunktet: Handling

Verden på vippepunktet lydbok hopper rett inn i det første problemet jordkloden vår møter, nemlig oss. Deretter blir det tatt for seg en rekke problemstillinger som er aktuelle i verden i dag. Klima og global oppvarming er et stort samtaleemne i denne boken og det er nettopp dette forfatteren refererer til med tittelen, Verden på vippepunktet.

Står menneskeheten overfor et vippepunkt hvor den neste avgjørelsen som blir tatt, avgjør hvilken skjebne vi har og hva slags scenario som utspiller seg? Er du optimist, pessimist eller fornekter? Det er vanskelig å vite nøyaktig hva som kommer til å skje med verden i fremtiden, og det er enda vanskeligere å finne en løsning som er bra for alle. Det kan være snakk om menneskehetens overlevelse, men det er nettopp det som gjør dette problemet så vanvittig kompleks.

Boken er engasjerende samtidig som den er både kunnskapsrik og skremmende. Hessen sin formidlingsevne som populærvitenskapelig forfatter er helt fantastisk. Han formidler også sine egne synspunkt som en nøktern optimist. Men selv denne siden kan også gi deg frysninger nedover ryggmargen av den kalde harde faktaene som fremstilles. Hessen er flink til å komme med veldokumentert fakta og gir vesentlige poeng.

Verden på vippepunktet lydbok gir deg mulighet til å ha det på ørene mens du gjør andre ting. Dette kan være behagelig da en vitenskapelig bok kan bli ganske så tung å lese og kreve en del konsentrasjon. Da kan det være smart å få samme informasjonen inn ved å ha det på i bakgrunnen. Lytt til Verden på vippepunktet lydbok gratis nå.

Om forfatteren: Dag O. Hessen

I tillegg til å være forfatter så er også Dag O. Hessen biolog og professor ved Universitetet i Oslo. Han er svært engasjert i forskning innen vann, evolusjon og økologi. Han har skrevet og utgitt over 25 bøker hvor de fleste handler om biologi, filosofi, klima og livet. Han har mottatt en rekke prisen for hans arbeid innen forskning, formidling og litteratur.

Hessen er 65 år gammel og bor i Oslo. Han er medlem av Det Norske Vitenskapsakademi og har også vært med på tv programmet “Brille” på TVNorge, også har han vært i ekspertpanelet i Big Bang.

Lytt gratis