Vådeskudd Lydbok

4/5

Författare: Katrine Engberg

Lydbok

Introduksjon

Vådeskudd er fjerde boken i serien om Jeppe Kørner og Anette Werner fra den kritikerroste og prisvinnende forfatteren Katrine Engberg. De to etterforskerne står nok en gang overfor en vanskelig sak de må komme til bunns. Som vanlig blir det også gjensyn med den nysgjerrige pensjonisten Esther de Laurenti.

En femten år gammel ungdom, Oscar Dreyer-Hoff, forsvinner sporløst en dag i Vådeskudd lydbok. Politiet går ut ifra at Oscar har rømt fra hjemmet sitt, som ungdom i den alderen ofte gjør, særlig siden han er det mellomste barnet i familien.

Familien er sikker på at noe fælt har skjedd, og at han ikke har rømt. Det er derfor opp til Kørner og Werner å finne ut hva som har skjedd med gutten i Vådeskudd lydbok gratis.

Handling: Vådeskudd

Vådeskudds handling tar sted i København, hvor det blir gjensyn med Jeppe Kørner og Anette Werner for fjerde gang. Saken de har blitt satt til å løse denne gangen dreier seg om en ung 15 år gammel gutt som har forsvunnet sporløst. Politiet regner først med at gutten selv har rømt fra hjemmet, mye siden han er det ofte oversette mellomste barnet i familien.

Familien er likevel helt sikker på at gutten, Oscar, ikke har rømt, men at noe grusomt må ha skjedd med ham i Vådeskudd lydbok. Etterforskningen finner en lapp Oscar har skrevet, som de sliter med å forstå. Lappen kan enten være skrevet av Oscar selv som et personlig notat, bevisst lagt igjen av en potensiell kidnapper eller simpelthen være et tilknyttet til skolearbeid.

Oscars familie er velstående, og har hatt trusler mot familien tidligere. De er derfor helt sikre på at gutten har blitt kidnappet i Vådeskudd lydbok gratis. Jeppe og Anette står helt fast, og kommer ingen vei i etterforskningen. Alle personene de snakker med holder tilbake viktig informasjon, og de har derfor trøbbel med å komme til bunns i saken i Vådeskudd, og finne ut hva som har skjedd med Oscar.

To dager finner noen en ung mann død i Københavns nye forbrenningsanlegg. Er det Oskar som har blitt funnet, eller har denne døde personen ingen forbindelse til saken? Saken er svært utfordrende for Kørner og Werner. Begge etterforskerne har som følge av saken også flere personlige tanker de blir konfrontert med når det gjelder barn og foreldreskap i Vådeskudd lydbok.

Om forfatteren: Katrine Engberg

Katrine Engberg er en dansk forfatter født 1975 i København. Hun er kjent både i Danmark og flere andre land som danser, koreograf og skuespiller. Hun har jobbet som koreograf og danser på både teater og tv, inkludert Melodi Grand Prix. Senere har hun også jobbet som teaterinstruktør, og har blant annet regissert musikalen Cougars.

Engbergs debut kom i 2016 med boken Krokodillevokteren. Det er første bok i serien om Kørner og Werner, to etterforskere som løser drapssaker i København sammen. Serien består foreløpig av fem bøker om duoen, inkludert Vådeskudd. Bøkene er solgt til 20 ulike land, og har toppet bestselgerlistene i flere land.

Lytt gratis