Tørst Lydbok

4.7/5

Författare: Jo Nesbø

Lydbok

Introduksjon

Tørst er den ellevte romanen i kriminalserien om Harry Hole. Boken er skrevet av Jo Nesbø og ble utgitt i 2017. Det samme året var Tørst den mestselgende skjønnlitterære boka i Norge med over 300 000 eksemplarer solgt.

Serien om Harry Hole er ekstremt populær og alle som er fan av denne serien venter alltid i spenning for en ny oppfølger. Tørst ble veldig godt mottatt av bok samfunnet med et gjennomsnittlig terningkast på 5. Boken blir omtalt som veldig blodig med ekstreme skildringer. Noe som gjør at de som liker krim elsker denne romanen. De spenningsfylte og detaljerte scenene av grusomme mord er det som nettopp får blodet til leserne til å pumpe.

Tørst lydbok gjør nok romanen enda mer spennende, da stemmen sammen med den fenomenale skrivingen til Jo Nesbø lager vivid mentale bilder. Nå kan du lytte til Tørst lydbok gratis.

Tørst: Handling

Tørst er en del av en lang serie om kriminaletterforsker Harry Hole. Harry Hole har nå vært gjennom massevis av etterforskninger av seriemordere. Nå er han på jakt etter en seriemorder som bruker en litt mer kreativ metode for å finne sine offer, nemlig nettdating. I tillegg så utfører han mordene på en helt ekstrem måte.

Seriemorderen glefser seg gjennom tinder-dater, bokstavelig talt. Vampyrisme, bitemerker og blod. Masse blod. Det er hva Harry Hole møter på hvert eneste åsted. Men hvordan ble Harry Hole involvert i denne saken denne gangen? Han lever nå et normalt liv, nyter det å være foreleser på politihøyskolen og livet med samboeren Rakel.

Hvem er denne seriemorderen og hvorfor velger han å bruke nettdating for å drepe uskyldige unge kvinner? Historien starter forholdsvis rolig, men når det varsles om ytre trusler mot Hole sine aller nærmeste blir det personlig. Tørst lydbok får alle disse følelsene til å stikke skikkelig!

Jo Nesbø er ekstremt dyktig på å lage en langsom spenningskurve, hvor du som leser føler uhyggen nærme seg gradvis. Det som kan virke som helt vanlige hverdagslige situasjoner, eskalerer og man føler grøssen oppover ryggmargen. Tørst er rett og slett nok et mesterverk i Harry Hole serien.

Lytt til Tørst lydbok gratis for å få med deg denne spenningsfylte verden. Tørst lydbok er også er glimrende måte å leve seg inn i historien mens man gjør andre ting. Ingen tid bortkastes da du bare kan sette den på og da den på ørene i bakgrunnen.

Om forfatteren: Jo Nesbø

Jo Nesbø er nok Norges mest kjente forfatter. Han er ikke bare kjent i Norge, da han har solgt over 50 millioner eksemplarer og bøkene hans er oversatt til over 50 språk. I tillegg til å være en suksessrik forfatter, er han også musiker og er både låtskriver og vokalist i Di Derre. Han er også utdannet finansanalytiker og siviløkonom ved Norges Handelsskole.

Nesbø har for det meste utgitt kriminalromaner, men har også utgitt noen velkjente barnebøker om Doktor Proktor. Han har også en novellesamling. Etter hans suksess og bidrag til det litterære samfunnet, har han også mottatt 12 priser for en rekke bøker.

Lytt gratis