Torrent Lydbok

4/5

Författare: Megan Linski

Lydbok

Introduksjon

Torrent lydbok handler om fosterbarnet Cassi, som har vært igjennom noen tøffe perioder og harde prøvelser. Cassi flytter nok en gang til et nytt fosterhjem, og håper på en ny og bedre start. Kort tid etter at hun har kommet til sin nye hjemby, begynner rare og uforklarlige ting å skje. Cassi møter også to gutter som ser ut til å være rake motsetninger, men som ikke er det likevel. Og selvfølgelig er de langt mer enn det de gir seg ut for.

Denne paranormale romanen er skrevet for ungdommer, men er like spennende for voksne. Nå kan du høre Torrent lydbok gratis.

Torrent: Handling

I Torrent lydbok, har fosterbarnet Cassi fått seg et nytt fosterhjem. Nå skal hun legge den mørke fortiden bak seg og skal starte på nytt. Etter at moren døde og faren forsvant, ble livet til Cassie snudd på hodet og hun har bodd i det ene fosterhjemmet etter det andre. Nå håper hun at dette skal bli det siste.

Cassie hadde planlagt å få orden på livet sitt, og fullføre videregående skole. Men, kort tid etter at hun hadde flyttet til det nye stedet, møter hun de to guttene Thames (bad boy) og Kairo (fotballkaptein). De to guttene virker å være helt forskjellige, de rake motsetninger. Men, det tar ikke lang tid før Cassi skjønner at de ikke er så ulike likevel, og at det er langt mer ved dem, enn det du ser.

Før hun vet ordet av det er hun blitt forelsket i begge guttene. Hun finner seg selv fanget i et farlig kjærlighetstriangel. Fanget i en verden der engler og demoner kjemper for menneskehetens sjeler.
Fanget i en hellig krig, jaget av et monster som dukker opp fra underverden. Livet til Cassie blir nok en gang snudd på hodet.

I Torrent lydbok skriver Megan Linski den paranormale historien på en mesterlig måte. Hun gir akkurat nok informasjon til å pirre leserne, men avslører ikke detaljene og sammenhengen, før det er absolutt nødvendig. Hver karakter er gjennomtenkt og balanserer de andre.

Selv om denne paranormale romanen er skrevet for ungdommer, er den like spennende for voksne. Nå kan du høre Torrent lydbok gratis.

Om forfatteren: Megan Linsky

Megan Linski er en amerikansk forfatter som bor i Michigan. Hun begynte tidlig å skrive, og fullførte sin første roman i en alder av bare 6 år. I tillegg til å ha et naturtalent som forfatter, har hun studert Creative Writing på University of Iowa. Etterhvert har det blitt mange bøker, og i dag er hun eier av Gryfyn Publishing.

Megan har spesialisert seg på å skrive romantikk, fantasy og samtidsfiksjon for ungdom i alderen 14-24 år. Men, hennes magiske historier om sjelevenner, som sammen drar ut på fantastiske eventyr, passer for alle som liker å flykte inn i en magisk fantasiverden.

I fritiden liker hun å stå på skøyter, skyte med pil og bue, ri, fiske og rett og slett å bare være utendørs. Hun er også svært opptatt av mental helse og er en lidenskapelig forkjemper for forebygging av selvmord.

Lytt gratis