Ting jeg har lært Lydbok

4.6/5

Författare: Sophie Elise Isachsen

Lydbok

Introduksjon

Ting jeg har lært er en bok hvor forfatter Sophie Elise Isachsen åpner opp om hva hun har lært så langt i livet gjennom oppvekst og livets gang ellers, særlig for en som stadig befinner seg i medias søkelys. Med et par andre bøker publisert allerede har hun allerede etablert seg som en av Norges mest populære forfattere.

I Ting jeg har lært lydbok deler forfatteren sine erfaringer fra livet, hvor hun har hatt en veldig bratt lærekurve. Det å vokse opp og finne seg selv er lettere sagt enn gjort, særlig i dagens samfunn hvor alt foregår digitalt.

Gjennom Ting jeg har lært lydbok gratis åpner forfatter Isachsen opp om hvordan hun har taklet de ulike overgangene i livet så langt, og hva hun har lært fra dette.

Handling: Ting jeg har lært

Det å vokse opp i dagens samfunn, fylt med teknologi, sosiale medier og flere muligheter enn noen gang i tidligere i historien, er ofte mer utfordrende enn man kanskje skulle tro. Særlig er det tøft når man egentlig bare prøver å finne ut hvem man er, og hva man vil oppnå i livet. Dette blir ekstra vanskelig når man i tillegg stadig er i medias søkelys, som vi hører i Ting jeg har lært.

Forfatter Sophie Elise Isachsen har i flere år vært en av Norges fremste og mest populære bloggere og kjendiser, og alt hun foretar seg havner i avisene, både på godt og vondt. I tillegg flyter sosiale medier over av negativitet knyttet til alt hun foretar seg, hvordan hun kler seg, hvem hun dater og så videre, som vi hører i Ting jeg har lært lydbok. Da er det vanskelig å ta valg man er fornøyd med.

Hvordan finner man seg selv, når man stadig vekk gjør alt man kan for å tilfredsstille absolutt alle, og bli likt av alle? Dette er noe forfatteren ærlig innrømmer hun aldri mestret, og åpner derfor ærlig opp om hva hun har lært i sin oppvekst, og i de ulike overgangene hun har vært gjennom i livet. Ting jeg har lært lydbok gratis er en bok der hun er helt åpen om hva som har preget og formet henne.

Ting jeg har lært er et utmerket verktøy for de som er usikre på hvordan man best finner seg selv, og takler de ulike utfordringene man møter på i oppveksten. Særlig i dagens samfunn er det viktig å kunne benytte seg av stemmen til en ung kvinne som selv har vært gjennom det dagens samfunn har å by på, både det positive og det negative, som i Ting jeg har lært lydbok.

Om forfatteren: Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen er en norsk forfatter født 1994. Hun er født og oppvokst i Harstad, og er ved siden av forfatter også grunder, foredragsholder, blogger, artist og tv personlighet. Hun ble kjent over hele landet gjennom sin blogg, og har i flere år vært en av Norges mest populære bloggere.

Isachsen har deltatt på en rekke tv program på norsk tv, inkludert Skal vi danse, Drømmehytta og Farmen kjendis. I tillegg har hun vært programleder for Sophie Elise tester Norge, Sophie Elises verden og God kveld, Norge. Som forfatter har hun publisert bøkene Ting jeg har lært, Forbilde og Elsk meg.

Lytt gratis