Til de voksne Lydbok

4.5/5

Författare: Linn Skåber

Lydbok

Introduksjon

Til de voksne er oppfølgeren til Linn Skåbers prisbelønte debut bok Til ungdommen, hvor hun denne gangen tar for seg de som er mer voksne i livet, og ikke lenger kan kalle seg ungdommer.

Boken er en samling av fiktive historier du garantert vil kjenne deg igjen i, historier som kan handle om både deg, naboen eller resten av dem du møter når du handler på Rema. Gjennom Til de voksne lydbok hører vi om de menneskene og tingene vi irriterer oss over i hverdagen, som for eksempel de som ikke står bak streken på Gardermoen når de henter bagasjen.

Til de voksne lydbok gratis er en bok som gir deg lysglimt i hverdagen for de som sakte men sikkert blir eldre, og gir leseren eller lytteren innblikk i hva forfatteren mener om denne periode i livet.

Handling: Til de voksne

Til de voksne er en bok alle voksne bør lese. Det er en bok alle ungdommer bør lese, slik at de kan forberede seg på hva de har å se frem til senere i livet, når de etterhvert vokser opp. Gjennom boken illustrerer Skåber livet til den gjennomsnittlige voksne i Norge, ved hjelp av en rekke fiktive historier fra hverdagen.

Gjennom Til de voksne lydbok blir vi kjent med en rekke mennesker, og får innblikk i deres hverdag. De menneskene vi møter og hører om kan være hvem som helst, det er mennesker du garantert kjenner selv, enten som familie eller venner. Du vil garantert også se mye av deg selv i noen av Skåber sine historier.

Til de voksne lydbok gratis gir leseren eller lytteren innsikt i hvordan det oppleves å sakte men sikkert si adjø til ungdomstiden, og etterhvert bli det som kalles voksen i samfunnet. Prioriteringer endrer seg, og vi begynner å irritere oss over andre ting enn det vi tidligere gjorde da vi var yngre. Når man er voksen setter treningshysteriet inn helt ut av det blå, og man mister flere venner til både Sats og andre treningssenter.

Livet blir aldri helt som man hadde ønsket og sett for seg da man var yngre, noe som kommer frem i Til de voksne. Om det er trøbbel med barn, ensomhet eller en samlivspartner som er utro, er det alltid flere ting som må håndteres i hverdagen når man er voksen.

Til de voksne lydbok leses av forfatter Linn Skåber og Mads Henning Jørgensen.

Om forfatteren: Linn Skåber

Linn Skåber er en norsk skuespiller, sanger, forfatter, komiker og manusforfatter født 1970. Skåber debuterte på scenen i Oslo Nye Teater i 1997, og har siden figurert i flere norske filmer og tv produksjoner. Hun har vunnet både Komiprisen og Gullruten, i tillegg til Leonards statuetten og Leif Justers ærespris. Hun er også godt kjent fra sin rolle på Nytt på nytt, hvor hun var fast deltaker i 6 år.

Skåber debuterte som forfatter i 2018 med boken Til ungdommen, som ble belønnet med Riksmålsforbundets barne- og ungdomspris. Denne ble fulgt opp med boken Til de voksne, og senere Til oss fra de eldste.

Lytt gratis