Tenk som en munk Lydbok

4.3/5

Författare: Jay Shetty

Lydbok

Introduksjon

Jay Shettys bestselger Tenk som en munk har toppet flere bestselger lister siden den ble publisert i 2020. Boken, som er basert på Shettys egne erfaringer fra livet som munk over flere år, har blitt verdenskjent mye takket være hans podcast On Purpose.

Gjennom Tenk som en munk lydbok hører vi hvordan man kan dra nytte i livet av å følge flere retningslinjer og regler som munker følger i hverdagen sin. Shetty bodde selv i et ashram i India i tre år, og praktiserte disse retningslinjene hver eneste dag.

Tenk som en munk lydbok gratis er en bok som vil kunne føre til flere positive endringer i de flestes hverdag, og deler visdom fra munker som kan føre til mindre stress i hverdagen, og et mer meningsfylt liv.

Handling: Tenk som en munk

Tenk som en munk – Tren ditt eget sinn for å finne lydbok er en bok som handler om flere ting. Ved å følge retningslinjene som blir foreslått i boken vil mennesker få muligheten til å leve et mer bekymringsfritt liv, og redusere stress de møter på i hverdagen. Tenk som en munk gjør som tittelen lover, og viser deg hvordan nettopp du kan tenke som en munk, og bedre ditt eget liv.

Gjennom Tenk som en munk lydbok vil du få innsikt i flere viktige ting. Du vil lære hvordan du overvinner negative tanker, som ofte fyller sinnet. En annen ting flere sliter med, er å overtenke, noe boken hjelper deg med å stoppe. Shetty belyser også hvordan sammenligning dreper kjærligheten, særlig i dagens sosiale medier fokuserte hverdag, hvor alt og alle stadig blir sammenlignet og vurdert opp mot umulige idealer og mål.

Tenk som en munk lydbok gratis viser deg også hvordan du kan bruke din egen frykt som et hjelpemiddel, og hvordan du kan lære noe fra absolutt alle du møter i livet, særlig de du ikke tror har noe å lære deg. Alle søker lykke i livet, og Shetty viser også hvordan du ikke finner dette ved å lete etter det, og videre også hvordan du finner din egen mening i livet i Tenk som en munk.

I Tenk som en munk lydbok blir du bedre kjent med deg selv, og får innsikt i hvordan du ikke er dine egne tanker, og hvor viktig vennlighet og godhet er i livet om man vil være lykkelig.

Om forfatteren: Jay Shetty

Jay Shetty er en engelsk forfatter født 1987 i Barnet. Shetty er i dag verdens kjent for sin podcast On Purpose, hvor han har hatt svært stor suksess, og hatt flere verdenskjente gjester. Shetty har indiske røtter, og vokste opp i en familie hvor man enten ble advokat eller lege, alt annet ble regnet som å mislykkes.

Shetty møtte i studietiden en munk som inspirerte ham til å endre livsstilen sin, og gjøre flere endringer i sitt eget liv. Dette førte etterhvert til at han selv flyttet til India, hvor han bodde i et ashram som praktiserende munk.

Shetty publiserte i 2020 boken Tenk som en munk, som ble en bestselger. Han har også blitt inkludert på Forbes sin 30 under 30 liste i Europa, og når flere millioner mennesker hver eneste uke gjennom sin podcast og sosiale medier tilværelse.

Lytt gratis