Tenk enkelt Lydbok

3.6/5

Författare: Carina Poulsen

Lydbok

Introduksjon

Tenk enkelt er en bok skrevet av psykolog Carina Poulsen, og er skrevet for de som er på jakt etter økt glede og energi i hverdagen. Gjennom boken tar forfatteren leseren eller lytteren med på en reise inn i den menneskelige psyken, og gir deg dermed økt forståelse for hva som faktisk foregår i hodet ditt.

I løpet av Tenk enkelt lydbok viser Carina Poulsen deg hvordan du kan få bedre kontroll og ro over dine egne tanker og ditt eget hode. Hun viser deg hvordan du kan rydde opp og organisere din egen mentale verktøykasse, og hvordan du best bruker disse verktøyene.

Tenk enkelt lydbok gratis gir deg bedre forståelse for psykologi, og hvordan du kan bruke dette til å gjøre flere grep i hverdagen, som vil føre til økt glede.

Handling: Tenk enkelt

Tenk enkelt er en bok som hjelper leseren eller lytteren med flere ulike ting. Forfatter Carina Poulsen gir deg et kurs i psykologi, som vil hjelpe deg til å forstå hvordan flere ting i hverdagen påvirker deg og livet ditt hver eneste dag. Økt kunnskap om hvordan psykologi fungerer vil føre til bedre forståelse av en persons egen mentale helse, som du vil høre i Tenk enkelt lydbok.

Gjennom Tenk enkelt lydbok gratis vil lytteren blir bedre kjent med hvilke grep man kan og bør gjøre i hverdagen som vil føre til et bedre liv. I dagens samfunn er det mye støy, og det kan ofte være vanskelig å slappe helt av, med nye impulser over alt. En viktig del av dette er å være klar over hvilke mentale verktøy man besitter for å kunne ta bedre valg i hverdagen sin.

En ting som går igjen som en rød tråd gjennom Tenk enkelt, er hvor viktig det faktisk er å tenke enkelt i livet generelt og i hverdagen. Ved å gjøre grep og endringer for å forenkle i hvordan du lever livet, vil du få mer ro og økt kontroll over den mentale støyen som er kjent for flere mennesker.

Fokuset bør i stedet være rettet mot de tingene som faktisk betyr noe for deg i livet ditt, og fører til økt glede for deg. Ved å forenkle måten du lever livet ditt på kan du også forenkle ditt eget tankesett, og redusere mental støy. Hvordan du gjør dette får du vite i Tenk enkelt lydbok.

Om forfatteren: Carina Poulsen

Carina Poulsen er en norsk psykolog og forfatter. Hun spesialiserer seg innen arbeidspsykologi, og tilbyr flere ulike kurs og foredrag for bedrifter innen næringslivet, i tillegg til å tilby terapi til enkeltpersoner.

Gjennom karrieren har hun jobbet for å gjøre psykologi og tjenester knyttet til å hjelpe menneskers livskvalitet mer tilgjengelig for både enkeltpersoner og næringslivet. Hun er særlig godt kjent som foredragsholder og kursleder innen næringslivet, hvor hun har hatt stor suksess.

Carina Poulsen har skrevet boken Tenk enkelt – få mer av det som betyr mest, og bøkene Hverdagspsykologi og Jobbpsykologi sammen med Rebekka Egeland. Tenk enkelt – få mer av det som betyr mest lydbok leses av forfatteren selv.

Lytt gratis