Tampen brenner Lydbok

4.1/5

Författare: Carin Gerhardsen

Lydbok

Introduksjon

Tampen brenner er andre bok i Hammarbyserien fra forfatter Carin Gerhardsen. Her hører vi om Petra Westman i Hammarby politistasjon lydbok, som jobber som detektiv, og en morgen hun er ute på joggetur kommer over en vanskelig sak hun må løse.

I Tampen brenner lydbok har et barn som heter Hanna blitt forlatt. Moren hennes har forsvunnet med hennes yngre bror som fremdeles er et spedbarn, og faren er bortreist på forretning. En ung jente blir drept på en ferge mellom Sverige og Finland. En mor som triller hennes spedbarn i trillevogn blir påkjørt og drept.

Det viser seg etterhvert at det er en forbindelse mellom disse sakene. Politiet har også egne interne problemer som hindrer etterforskningen. Hvordan de går får du vite i Tampen brenner lydbok gratis.

Handling: Tampen brenner

I Tampen brenner våkner tre år gamle Hanna opp helt alene i en låst leilighet. Den neste morgenen finner detektiv Petra Westman fra Hammarby politiet et alvorlig skadet spedbarn og en død kvinne i en park. Det som er merkelig er at ingen ser ut til å savne dem. Før politi etterforskningen i det hele tatt har startet finner noen enda et lik.

Denne gangen viser det seg at det er en tenåringsjente som har blitt drept på en ferge mellom Sverige og Finland. Hammarby politiet setter to team til å komme til bunns i disse sakene. Det var Petra Westman som selv fant den døde kvinnen og spedbarnet i parken, så hun har ansvaret for denne saken i Tampen brenner lydbok.

Samtidig som Petra jobber med å finne ut hvem den døde kvinnen er, og hennes unge sønn stadig er syk, jobber Conny Sjøberg med å løse den andre drapsgåten på fergen. Her ble en 16 år gammel jente kvalt til døde, og drapsmannen er fremdeles på frifot. Det politiet ikke vet er at hennes 14 år gamle søster også befinner seg på båten, og befinner seg i stor fare i Tampen brenner lydbok gratis.

Innad i Hammarby politiet foregår det flere konflikter og ting som distraherer etterforskningen, og fører til at verdibar tid blir sløst bort. Drapsmannen fra fergen går fremdeles fri, og har mer drap i tankene i Tampen brenner.

Samtidig befinner 3 år gamle Hanna seg fremdeles alene i en låst leilighet, hor hun er sulten, skitten og forvirret. Klarer Hammarby politiet komme til bunns i saken før det er for sent i Tampen brenner lydbok?

Om forfatteren: Carin Gerhardsen

Carin Gerhardsen er en svensk forfatter født 1962 i Katrineholm. Gerhardsen er en utdannet matematiker, og har i flere år jobbet som IT konsulent før hun bestemte seg for å satse på en karriere som forfatter på fulltid.

Gerhardsen debuterte i 1992 med boken På flykt undan tiden, men det var ikke før i 2008 at hun fikk sitt store gjennombrudd med boken Pepperkakehuset, som er første bok i den populære Hammarby serien. Suksessen hun opplevde med den første boken førte til at oppfølgeren Tampen brenner ble publisert i 2009.

Gerhardsen sine bøker har blitt oversatt til mer enn 25 språk og har blitt publisert i flere land, og har også vunnet flere priser.

Lytt gratis