Ta deg sammen Lydbok

4.1/5

Författare: Halvor Johansson

Lydbok

Introduksjon

Halvor Johansson er en anerkjent, prisvinnende norsk komiker, kjent fra radio. Han har samlet sammen sitt beste material og beste historier fra sin tid på radio, og ellers i livet, til boken Ta deg sammen. Boken har mye materiell som kanskje er gjenkjennelig for de som allerede er kjent med Johansson, men også mye fersk humor.

Ta deg sammen lydbok er en samling av Johanssons morsomste historier og anekdoter. Det meste av det han kommer med handler om veldig vanlige, hverdagslige tema, sett fra hans eget synspunkt.

Som alle verdens land er Norge unikt, og norsk samfunn er kjent for flere ting, som de fleste nordmenn vil finne litt merkelig. Sett fra Johanssons brutalt ærlige ståsted, er det flere folk som fortjener å høre det, som du vil høre i Ta deg sammen lydbok gratis.

Handling: Ta deg sammen

Norge er kjent for flere forskjellige ting i resten av verden. Det er likevel stor forskjell på hvordan de fleste nordmenn ser både seg selv og resten av det norske samfunnet, og hvordan folk fra utsiden ser det. Halvor Johansson tar et oppgjør med flere folk og temaer som finnes i Norge i Ta deg sammen.

Halvor Johansson har et unikt syn på norsk kultur og det norske samfunnet generelt sett. Det er, som alle vet, også veldig store forskjeller innad i landet, både når det gjelder språk, mat, vaner og oppførsel. Forskjellene mellom Bergen, Oslo og Trondheim tilsier at de er byer fra ulike land, og ikke tilhører samme nasjon, som du kan høre i Ta deg sammen lydbok.

Ta Bergen for eksempel. Bergen by, som selvsagt også inkluderer de som bor der, har et særdeles stort forbedringspotensial, takke være deres utallige feil og ulike mangler. Mat er en annen ting som for gjennomgå, hvorfor insisterer folk på å spise blodpudding? Ungdommen i Bærum fortjener vel egentlig en egen bok bare om deres feil, men blir selvsagt også nevnt i Ta deg sammen lydbok gratis.

Nordmenn har et talent når det gjelder å ikke ta hensyn til andre mennesker og nordmenn, som du vil ha sett med egne øyne på bussen, hvor folk setter sekken i ledige seter, eller når de skal av og på fly. Ta deg sammen gir deg som leser Halvor Johansson sitt etterlengtede oppgjør med alle disse menneskene.

Ta deg sammen lydbok er selvsagt lest av Halvor Johansson selv, på samme vis som du har hørt ham på radioen.

Om forfatteren: Halvor Johansson

Halvor Johansson er en norsk komiker og forfatter født 1988 i Drammen. Han har ved siden av sin jobb som komiker og forfatter vært programleder på radio, og er særlig kjent for sin spalte Ta deg sammen, som senere ble omgjort til både bok og standup show.

Han har også hatt rolle som konferansier flere ganger, og er videre kjent fra deltagelse på reality tv serien 4 stjerners middag, og som gjest i Nytt på nytt.

Johansson er en anerkjent komiker, og har to ganger blitt tildelt Årets Skjemtegauk, før han i senere vant Stå opp prisen for sitt bidrag til norsk humor.

Lytt gratis