Synnøves system Lydbok

4/5

Författare: Synnøve Skarbø

Lydbok

Introduksjon

Synnøves system: ryddelykke fra A til Å er oppfølgeren til tv personlighet og Norges rydde dronning Synnøve Skarbøs debutbok Synnøves system: slik ryddet jeg meg lykkelig. Den første boken gir leseren eller lytteren bedre forståelse for hvordan rydding ble en stor del av Skarbøs hverdag.

I Synnøves system lydbok får vi en grundig steg for steg gjennomgang i hvordan man best rydder og organiserer hjemmet sitt, og forfatteren garanterer et ryddig hjem ved å følge rådene hun kommer med i boken.

Synnøves system lydbok gratis kan benyttes som et verktøy til å oppnå bedre harmoni i hjemmet, ved å sørge for at det til enhver tid er ryddig og organisert.

Handling: Synnøves system

Hele Norges rydde dronning Synnøve Skarbø kommer i Synnøves system med en oppskrift på et ryddig hjem. For de som allerede er kjent med Skarbøs første bok i serien, eller er kjent med hennes fremgangsmåter og teknikker fra Norske rotehjem, vil de likevel finne nye grep de kan benytte seg av i hverdagen i hennes andre bok. Boken bidrar til økt ro både fysisk i hjemmet og mentalt.

Gjennom Synnøves system lydbok hører vi hvordan en ryddig og organisert hverdag har gitt forfatter Skarbø økt ro og bedre psykisk helse, som et direkte resultat av hennes ryddige hjem. Hvordan du enkelt kan oppnå samme effekt, og lignende resultater, får du vite gjennom boken. Skarbø kommer med en rekke konkrete forslag og steg til hvordan man ved bruk av ulike teknikker sikrer seg en bedre hverdag.

Synnøves system lydbok gratis er ikke bare et verktøy man kan benytte seg av til å sikre seg et ryddigere hjem, men også en bok man kan bruke til å bli inspirert. Et av de største hindrene eller utfordringene i jakten på et ryddigere hjem og en ryddigere hverdag er motivasjon. Alle kan sikre seg et ryddig hjem, ofte er det bare motivasjonen som mangler, og er noe Skarbøs lettleste bok og mange råd kan hjelpe med.

De som velger å benytte seg av Synnøves system til å sikre seg et ryddigere hjem vil uten tvil se resultatene av å implementere grepene Skarbø foreslår relativt fort. De som ønsker kan også velge å benytte seg av Synnøves system lydbok, som leses av forfatter Synnøve Skarbø, samtidig som de rydder.

Om forfatteren: Synnøve Skarbø

Synnøve Skarbø er en norsk tv personlighet og forfatter født 1970 i Stranda. Skarbø er kjent over hele Norge gjennom sin deltakelse på flere reality tv programmer, først som deltaker i Muldvarpen, som sikret henne jobb og karriere innen tv i de neste årene. I løpet av sin karriere på tv har Skarbø jobbet som programleder for flere ulike program, inkludert værmeldingen og som programleder for Norske rotehjem.

Som forfatter debuterte Skarbø i 2016 med boken Synnøves system: Slik rydder jeg meg lykkelig, som senere førte til produksjonen av tv programmet Norske rotehjem hvor hun var programleder. Skarbø fulgte opp suksessen fra sin første bok med oppfølgeren Synnøves system: ryddelykke fra A til Å. Hun har tidligere også jobbet som innen produksjonsavdelingen hos tidsskriftet Elle.

Lytt gratis