Synet av deg Lydbok

4.1/5

Författare: Holly Miller

Lydbok

Introduksjon

I Synet av deg møter vi Joel, som har en hemmelighet. Denne hemmeligheten har ført til at han har gitt opp håpet om kjærlighet, og han har derfor bestemt seg for å aldri forelske seg igjen, slik at han unngår hjertesorg.

Vi møter også Callie i Synet av deg lydbok, som ikke vet helt hva hun vil i livet, og står fast. Hun jobber på en venns cafe, når hun en dag møter Joel. Til tross for Joels løfte til seg selv, klarer han ikke unngå å forelske seg i Callie.

Synet av deg lydbok gratis forteller historien om et vanskelig, hjerteskjærende spørsmål. Er det mulig å velge å elske, om man vet hvordan historien vil ende?

Handling: Synet av deg

I Synet av deg møter vi Joel. Han har gitt opp kjærligheten, og er fast bestemt på å ikke forelske seg i noen igjen, etter gjentatte mislykkede forsøk. Vi blir også kjent med Callie, som jobber på en venns restaurant, og ikke vet helt hva hun vil gjøre med livet for øyeblikket. Etterhvert møtes Joel og Callie i denne historien.

Joel, som sverget at han ikke ville forelske seg igjen, klarer ikke stoppe sine følelser for Callie, og gjennom Callie ser Joel en ny sjanse til å bli lykkelig i livet i Synet av deg lydbok. Samtidig er Callie overlykkelig over å ha møtt Joel, siden hun gjennom Joel har funnet den kjærligheten hun alltid hadde et håp om var virkelig, og hun en dag ville finne selv.

Sammen utfordrer Joel og Callie hverandre til å ta sjanser, de får hverandre til å le, og stoler på at uansett hvor hardt den ene vil falle, vil den andre være der for å fange dem i Synet av deg lydbok gratis. Likevel har Joel en hemmelighet han holder skjult fra Callie. Han drømmer om de han elsker, og disse drømmene blir alltid virkelighet.

En natt i Synet av deg har Joel en drøm om Callie han har fryktet han etterhvert vil ha, og begge to må ta et tøft valg. Kan Callie forbli i forholdet, vitende om hennes egen skjebne? Og om hun bare har et begrenset antall dager igjen, er det er liv hun er ment å leve?

Synet av deg lydbok forteller en romantisk historie om motet som behøves for å elske, særlig når man vet hvordan kjærlighetshistorien vil ende.

Om forfatteren: Holly Miller

Holly Miller er en engelsk forfatter født og oppvokst i Bedfordshire i England. Hun har vært glad i å lese bøker så lenge hun kan huske, en kjærlighet som etterhvert førte til en interesse og glede å skrive. Fra en ung alder har hun skrevet historier hun har funnet opp, som etterhvert førte til at hun valgte å studere kreativ skriving ved Norwich University of the Arts.

Etter endt studie jobbet hun i flere år som redaktør for et magasin, innen markedsføring og andre jobber hvor hun kunne dra nytte av sitt talent innen kreativ skriving. Hun debuterte som forfatter i 2020 med boken Synet av deg, som hun også har solgt filmrettighetene til.

Lytt gratis