Sykt normal Lydbok

3.7/5

Författare: Martine Halvorsen

Lydbok

Introduksjon

Sykt normal er den den første boken fra en av Norges fremste, mest leste og mest kjente bloggere, Martine Halvorsen. I hennes debut åpner Halvorsen opp om sin egen ungdomstid, en tid som var full av en rekke ulike utfordringer, både privat og på skolen.

Som de fleste ungdommer er ikke denne perioden av livet den enkleste, en tid hvor man selv opplever store endringer både fysisk og psykisk, sammen med alle andre bekjente. Dette fører til flere situasjoner som ofte er svært ubehagelige, noe man hører om i Sykt normal lydbok.

Gjennom Sykt normal lydbok gratis forteller forfatter Halvorsen om hvordan det likevel er mulig å komme seg gjennom denne tøffe tiden, og at det faktisk er mye å glede seg over selv om man ikke alltid innser dette selv.

Handling: Sykt normal

Sykt normal er en bok som gir en grundig innsikt i hvordan det er å være ungdom i dagens samfunn, fortalt gjennom øynene til en ung kvinne som nylig selv har kommet seg gjennom denne utfordrende tiden av livet. Ungdomstiden er full av ulike utfordringer, som de aller fleste mennesker har møtt på en gang i livet. Fortalt fra forfatterens synspunkt blir vi med Halvorsen gjennom hennes egen ungdomstid, og ser hvordan hun kom seg gjennom denne.

Hva er det egentlig som foregår bak døren til en ung jente som befinner seg midt i ungdomstiden i dagens samfunn? I en hverdag full av teknologi, hvor sosiale medier dominerer hverdagen, er livet ofte mer komplisert i dag sammenlignet med tidligere. Dette betyr at Sykt normal lydbok også er svært godt egnet for foreldre, som ikke alltid klarer å kjenne seg igjen i hva som foregår i barnas liv i dagens samfunn.

Uønskede ting man forbinder med barndommen og ungdomstiden, ting som mobbing, det å finne seg selv og være komfortable med hvem man er, har blitt mer komplisert som følge av digitaliseringen som foregår i hver eneste del av samfunnet. Ofte er man omringet av negative ting som mobbing både hjemme og på skolen takket være sosiale medier, noe man hører om i Sykt normal lydbok gratis.

Sykt normal forteller om hvordan forfatteren selv taklet disse utfordringene, og kommer derfor med en rekke nyttige råd til både foreldre og ungdommer om hvordan man best takler ulike utfordringer man møter på. Sykt normal lydbok forteller også om alt det positive som skjer i ungdomstiden, og hvordan man fokuserer på de positive.

Om forfatteren: Martine Halvorsen

Martine Halvorsen er en påvirker, blogger og forfatter fra Nesodden født 1998. Hun deltok i 2016 i tv serien Sykt perfekt, som introduserte den unge jenta til hele Norge. Etter sin deltakelse i tv serien bestemte hun seg for å starte sin egen blogg, hvor hun deler sine tanker om sin egen hverdag. Takket være sin blogg har hun blitt kjent over hele landet som en viktig samfunnsdebattant, hvor hun ofte fokuserer på ting som kroppspositivitet og likestilling.

Hun var tidlig i livet en lovende fotballspiller, men måtte gi opp denne drømmen som følge av en skade hun pådro seg. Halvorsen har foreløpig publisert to bøker, Sykt normal og Sykt voksen.

Lytt gratis