Sterk hjerne med aktiv kropp Lydbok

4.6/5

Författare: Ole Petter Hjelle

Lydbok

Introduksjon

Sterk hjerne med aktiv kropp er en bok fra forfatter Ole Petter Hjelle, som er utdannet lege og hjerneforsker. Han gir i boken leseren en oversikt over hvordan hjernen påvirkes av fysisk aktivitet, og hvor viktig det er å holde seg i fysisk aktivitet for å vedlikeholde hjernen.

Gjennom Sterk hjerne med aktiv kropp lydbok gir forfatteren leseren eller lytteren en innsikt i hvordan hjernen fungerer, og hvordan fysisk aktivitet påvirker den. Som en spesialist er forfatter Hjelle svært godt kvalifisert til å opplyse om hjernens funksjon, og forhold til fysisk aktivitet.

I Sterk hjerne med aktiv kropp lydbok gratis kommer Hjelle med en rekke gode argumenter for hvorfor alle bør holde seg i fysisk aktivitet om de vil leve et langt og sunt liv, og boken er derfor god motivasjon for de som kanskje ikke er like aktive som de ønsker å være.

Handling: Sterk hjerne med aktiv kropp

I Sterk hjerne med aktiv kropp gir lege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle leseren eller lytteren en oversikt over hvor viktig det er for hjernen at man holder seg i fysisk aktivitet. De aller fleste vil allerede være klar over at det er viktig å holde seg i fysisk aktivitet om man vil holde seg frisk, og at det ikke er noe som er bedre for kroppen enn nettopp fysisk aktivitet.

Det de aller fleste kanskje ikke er fullt klar over er hvor viktig det er for selve hjernen at man holder seg aktive. Hjernen er faktisk det organet som drar mest nytte av kontinuerlig fysisk aktivitet, noe som lege og forfatter Hjelle opplyser om gjennom Sterk hjerne med aktiv kropp lydbok. Hvordan det fungerer, og hvordan hjernen faktisk blir påvirket av fysisk aktivitet, er noe som kommer frem i boken, på en måte som er enkel å forstå.

Sterk hjerne med aktiv kropp lydbok gratis gir deg en introduksjon i hvilke fordeler hjernen har ved å holde seg i fysisk aktivitet. Forfatteren forklarer hvordan trening vil ha en positiv effekt på livskvalitet, føre til mer kreativitet, redusere stress, bedre hukommelse i tillegg til reduksjon av ting som depresjon og demens.

Gjennom Sterk hjerne med aktiv kropp kommer forfatteren med nok overbevisende grunner til å bli mer aktive i hverdagen til å kunne inspirere de aller fleste, også de som kanskje sliter med å komme seg ut i trening eller annen moderat form for fysisk aktivitet. Sterk hjerne med aktiv kropp lydbok egner seg for alle som er interessert i et langt liv, og en bedre forståelse for hvordan hjernen fungerer.

Om forfatteren: Ole Petter Hjelle

Ole Petter Hjelle er en norsk forfatter. Han er utdannet lege, og har en doktorgrad i nevrologi. I tillegg til å ha jobbet som fastlege i en årrekke, og jobbet som lektor ved Universitetet i Sørøst Norge, har Hjelle også jobbet som foredragsholder i flere år. Han er også en tidligere toppidrettsutøver, hvor han blant annet har vunnet NM gull i maraton, og også er en svært erfaren fallskjermhopper.

Som forfatter har Hjelle publisert bøkene Sterk hjerne med aktiv kropp og Lev til du blir 100. I begge bøkene benytter han seg av sin egen erfaring og kompetanse som hjerneforsker og lege.

Lytt gratis