Solsøsteren Lydbok

4.6/5

Författare: Lucinda Riley

Lydbok

Introduksjon

Solsøsteren er sjette bok i serien De syv søstre av Lucinda Riley. I denne boken blir vi bedre kjent med Pa Salts yngste datter Electra d’Apliese, som også er adoptert. Hun lever et glamorøst liv de fleste mennesker bare kan drømme om, som en av verdens mest kjente modeller, og blant verdens vakreste kvinner.

I Solsøsteren lydbok blir vi vitne til hvordan Electra takler farens bortgang, og hvordan det etterhvert går riktig dårlig med henne. Som med resten av søstrene får hun vite mer om hennes biologiske familie etter farens død. En kvinne som hevder å være Electras bestemor tar kontakt med henne.

Vi blir også kjent med Cecily Huntley-Morgan, som befinner seg i Kenya rett før andre verdenskrig starter, og ender opp å bli værende der i Solsøsteren lydbok gratis.

Handling: Solsøsteren

Fra utsiden, for resten av verden, kan det se ut som om Electra d’Apliese er kvinne som har alt man kan drømme om. Hun er en av verdens mest kjente modeller, hun er vakker, rik og verdenskjent. Men under fasaden, og drevet av presset livsstilen påfører henne, sliter hun stort i Solsøsteren lydbok.

Electra sin allerede spinkle kontroll over hennes mentale helse blir forverret når faren dør. Pa Salt, den flyktige milliardæren som adopterte hans seks døtre fra alle verdens hjørner, betydde mye i livet hennes. Hun sliter med å takle bortgangen hans i Solsøsteren, og vender til alkohol og stoff for å lindre smerten, og de rundt henne frykter for Electras helse. En dag mottar Electra et brev fra en fremmed kvinne, som hevder å være bestemoren hennes.

I 1939 ankommer Cecily Huntley-Morgan Kenya fra New York, for å pleie et knust hjerte i Solsøsteren lydbok gratis. Hun bor sammen med gudmoren hennes, et medlem av det beryktede Happy Valley miljøet. Langs strandkanten av Lake Naivasha møter hun Bill Forsythe, en kjent ungkar og gårdeier med tette bånd til den stolte Masai stammen.

Når katastrofen inntreffer og krig er nært forestående i Solsøsteren, innser Cecily at hun ikke har annet valg enn å godta Bills frieri. Hun flytter til Wanjohi dalen i Afrika, og befinner seg plutselig helt alene der, siden Bill er borte. En dag finner hun et nyfødt barn forlatt i skogen ved siden av huset hun bor i, og hverdagen hennes blir snudd på hodet. Finn ut hvordan det går med Cecily og barnet i Afrika i Solsøsteren lydbok.

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var en nord irsk forfatter og skuespiller som levde fra 1965 til 2021. Hun studerte drama og ballett, og fikk sin første skuespiller rolle da hun var 16 år gammel for BBC. Hun jobbet som skuespiller de neste 7 årene, før hun ble tvunget til å gi opp karrieren foran kameraet på grunn av sykdom, da hun fikk mononukleose.

Sykdommen førte til at Riley skiftet fokus til å skrive, og hun debuterte i 1992 med sin første bok. Hun er mest kjent for serien De syv søstre. Riley skrev de syv første bøkene i serien, inkludert Solsøsteren, men døde før hun ble ferdig, men den siste boken i serien. Familien hennes har siden bekreftet at hennes eldste sønn vil skrive den siste boken for henne.

Lytt gratis