Smykkearven Lydbok

4/5

Författare: Kate Lord Brown

Lydbok

Introduksjon

I Smykkearven møter vi Grace, som har mistet alt i livet. Ektemannen hennes forsvinner sporløst en dag, og etterlater store mengder gjeld Grace blir tvunget til å ta seg av og ordne opp i. Hun og datteren har likevel hverandre, og Grace er fast bestemt på å sørge for at de får en bedre fremtid sammen.

Grace bestemmer seg for å besøke Wittering Manor i jakten på en ny jobb og et nytt liv. Her møter hun eieren Fraser, og hans gudsønn Jack. Hun føler seg fort hjemme i deres selskap, og bestemmer seg for å takke ja til jobben som assistent de tilbyr. Fraser skriver memoaret sitt, og trenger hjelp med dette i Smykkearven lydbok.

I Smykkearven lydbok gratis får vi etterhvert høre om fortiden til Grace, som hun stadig blir minnet om. Vil Grace finne lykken hun søker, eller vil fortiden hindre henne?

Handling: Smykkearven

I Smykkearven møter vi Grace Manners i 1979 i England, rundt juletid med snø i luften. Grace har hjertesorg og en ektemann som forsvant sammen med alle pengene deres. Hun blir forlatt til å ordne opp i gjelden hennes ektemann har gitt dem, og fortsette livet sammen med deres datter Harriet alene.

Hun har ikke lenger råd til å fortsette med hennes smykkedesign forretning, og leter etter en jobb hun er kvalifisert til i Smykkearven lydbok. Etterhvert får hun en jobb som personlig assistent eller sekretær for Fraser Stratton i hans hjem Wittering Manor. Fraser er en gammel, eksentrisk mann som forventer at assistenten hans går utover arbeidsoppgavene han gir dem, som har skremt bort alle andre assistenter.

Fraser holder på å skrive sine memoarer siden han ikke tror han vil leve til å se det nye året. Grace har derfor ansvar for å korrelere alle hans ulike minner og historier i Smykkearven lydbok gratis. Hun trives godt i jobben, og føler seg hjemme i Frasers selskap, og kommer også godt overens med hans gudsønn Jack. Hun og datteren har eget hus de bor i på eiendommen, og alt står bra til Smykkearven.

Etterhvert blir vi bedre kjent med Grace sin personlige historie, og hennes fortid som hun stadig blir minnet om. Ingen vet helt sikkert hva som skjedde med ektemannen hennes da han forsvant, som kompliserer et potensielt forhold til Jack. Hver måned dukker det opp nye edelsteiner, som skremmer Grace siden hun ikke vet hvor de kommer fra i Smykkearven lydbok.

Om forfatteren: Kate Lord Brown

Kate Lord Brown er en engelsk forfatter oppvokst i Devon. Hun studerte filosofi ved Durham University og kunsthistorie ved Cortauld Institute of Art. Etterhvert sikret hun seg en MA i Creative Writing, og jobber i dag som forfatter fulltid.

Hun har tidligere vært spaltist i flere ulike publikasjoner, og var ansvarlig for den første bok klubb spalten i Midtøsten, hvor hun bodde i flere år sammen med sin ektemann som er pilot.

Bøkene hennes, inkludert Smykkearven, har blitt oversatt til ni ulike språk, og publisert i flere land. De har toppet topp ti bestselgerlistene i Storbritannia, Canada og flere andre europeiske land.

Lytt gratis