Slagside Lydbok

3.6/5

Författare: Jørn Lier Horst
& Thomas Enger

Lydbok

Introduksjon

Jørn Lier Horst og Thomas Enger er tilbake med sin tredje krim thriller om Alexander Blix og Emma Ramm, som vi blir gjenforent med i Slagside. I tillegg møter vi datteren til politietterforsker Blix, Iselin, som ufrivillig tar del i bokens handling.

I Slagside lydbok møter vi også Sofia Kovic, som jobber under Blix som etterforsker. Kovic gjør en oppdagelse som kommer til å få svært alvorlige konsekvenser for både henne selv, sjefen hennes Alexander Blix og også hans datter Iselin.

Gjennom boken får i innsikt i hvordan man kan påvirke eller manipulere noen nok til å ta liv, og hvilke konsekvenser det har. Slagside lydbok gratis leses av Helge Winther-Larsen.

Handling: Slagside

I Slagside jobber Sofia Kovic som etterforsker i Oslo, og sjefen hennes er ingen andre enn Alexander Blix. Sofia Kovic har innsett at det finnes flere mistenkelige forbindelser mellom kriminelle handlinger i Oslo over det siste året. Både drap og dødsfall ser ut til å ha en sammenheng. Kovic tror hun er nærme et gjennombrudd i saken etter hennes nyeste oppdagelse.

Hun må selvsagt informere sjefen sin, Alexander Blix, så fort som overhodet mulig. Det nye sporet får dramatiske konsekvenser for Sofia, og senere for Blix og hans datter. Sofia blir drept, som betyr at ting er på vei ut av kontroll, og politiet må komme til bunns i saken. Drapet utløser en rekke hendelser som får konsekvenser for flere personer i Slagside lydbok.

Iselin er politistudent, og Alexander Blix sin datter. Etterhvert blir også hun involvert i saken, til Alexanders store fortvilelse. Også Emma Ramm blir dratt in i handlingen, og befinner seg fort i fare. Etter Sofias død gjør politiet det de kan for å komme til bunns i saken, før det eskalerer og flere blir skadd i Slagside.

Alexander Blix og Emma Ramm blir ført inn i hvert sitt avhørsrom i Slagside lydbok. Her blir de avhørt, i et forsøk på å komme til bunns i ting som skjedde i etterspillet etter Sofias død halvannet døgn tidligere. I kaoset som oppsto har nemlig Blix selv tatt livet av en person som var mistenkt i saken. Spørsmålet de alle stiller seg, og grunnen til at han blir avhørt, er å finne ut hvorvidt han handlet berettiget.

Etterhvert som de nøster opp i kaoset etter Sofias død, nærmer de seg svaret Sofia selv var nærme å finne før hun ble drept. Hør hvordan dette spenningsdramaet utløper seg i Slagside lydbok gratis.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst & Thomas Enger

Jørn Lier Horst er en norsk forfatter født i Telemark i 1970. Horst jobbe i flere år som etterforskningsleder, etter å ha blitt utdannet ved Politihøgskolen i Oslo. Horst spesialiserte seg for øvrig i psykologi, filosofi og kriminologi da han studerte. Han sa opp denne jobben i 2013 da han ble forfatter på fulltid, og har siden da etablert seg som en av Norges fremste kriminalforfattere. Horst er i dag best kjent for sin bokserie om William Wisting.

Thomas Enger er en norsk forfatter og journalist født i Oslo i 1973. Enger utdannet seg som journalist, og jobbet blant annet for Nettavisen i 9 år. Enger er best kjent for sin serie om journalisten Henning Juul, som han debuterte med i 2010. Han har også vunnet UPrisen to ganger.

Slagside er tredje bok Horst og Enger skriver sammen om Alexander Blix og Emma Ramm.

Lytt gratis