Skyggesøsteren Lydbok

4.3/5

Författare: Lucinda Riley

Lydbok

Introduksjon

Skyggesøsteren lydbok er en tredje bok i serien De syv søstre. Boken ble utgitt i 2016 og er skrevet av forfatter Lucinda Riley. Den har fått et gjennomsnittlig terningkast på 5 og er svært elsket av bok samfunnet. Serien De syv søstre er en populær serie rundt om i verden, også i Norge. Hver bok handler om en av søstrene så det er verdt å få med seg historien fra starten av før man begynner her. Skyggesøsteren handler om Star, som antakelig er den mest gåtefulle søsteren.

De syv søstre blir omtalt som en veldig underholdene serie, så det kan bli vanskelig å legge den fra seg. Da er det fint at du kan ha den på ørene i bakgrunn, med Skyggesøsteren lydbok. Nå kan du også lytte til Skyggesøsteren lydbok gratis.

Skyggesøsteren: Handling

Den gåtefulle søsteren Star må gi slipp på tryggheten hun føler i vennskapet med søsteren CeCe. Hun blir innstilt på å prøve å finne opphavet sitt, så jakten på sin biologiske far starter. Sporene fører henne til slutt til et antikvariat i London, noe som fører til at hennes liv blir totalt forandret.

Vi blir plutselig tatt med tilbake 100 år, hvor vi møter Flora. Flora er en uavhengig og sta kvinne som bodde i Lake District. På grunn av ting som ikke hun kunne kontrollere, ender hun opp med å måtte flytte til London. Her møter hun den største personligheten i sosietet miljøet, nemlig Alice Keppel. Her skjer det et spill som Flora ikke kjenner reglene til. Flora blir en brikke i dette spillet, noe som fører til at hun møter en mystisk mann med svarene hun har vært på utkikk etter hele livet.

Fortidshistorien gjør romanen til en underholdene drøm. Verdenen for 100 år siden var ganske så annerledes, og forfatteren gjør en utmerket jobb med å formidle frem miljøskildringene. Alt dette klaffer med stilen og sjangeren til Lucinda Riley og kan føles litt ut som en slags Askepott fortelling.

Skyggesøsteren lydbok gir deg over 20 timer med underholdning. Her får man mye verdi i en bok. Det anbefales også å få med seg de to bøkene som kommer først i serien, noe som kan gi mer sammenheng i hele historien. Etter Skyggesøsteren er det også flere oppfølgere. Nå kan du lytte til Skyggesøsteren lydbok gratis!

Om forfatteren: Lucinda Riley

Lucinda Riley var en forfatter fra Storbritannia som skrev for det meste historiske romaner. Hun debuterte allerede som 22 åring med boken Lovers and Players i 1992. Hun er kanskje mest kjent for serien De syv søstre, som hun gjorde ferdig i 2021. Like etter den siste delen av De syv søstre ble utgitt døde hun av kreft, bare 53 år gammel.

Lucinda Riley var født i Nord-Irland og tilbrakte mye tid her. I sitt voksne liv bodde hun er periode i Thailand. Her hentet hun masse inspirasjon til mange av bøkene hun har skrevet. Hun fikk sitt første barn tok hun en pause fra forfatteryrket i 10 år, før hun tok det opp igjen.

Lytt gratis