Skinnet bedrar Lydbok

4/5

Författare: Lisa Gardner

Lydbok

Introduksjon

Hva ville du gjort om drømmemannen din i all hemmelighet egentlig er en farlig massemorder? Jim Beckett var alt Tess noen gang hadde drømt om, en respektabel politibetjent, godt likt av alle. Hun gifter seg derfor med Jim når hun bare er 18 år gammel i Skinnet bedrar.

Det tar ikke lang tid før hun innser at Jim ikke er den mannen hun trodde han var. Han er voldelig, og misbruker henne i Skinnet bedrar lydbok. Etterhvert viser det seg også at han er mye verre hun noen gang kunne forestilt seg, når han blir tatt for å ha drept 10 kvinner. Tess sørger for at han havner i fengsel, og han sverger hevn.

En dag i Skinnet bedrar lydbok gratis rømmer Jim fra fengsel. Tess vet at han vil komme etter henne. Hun sørger derfor for at hun er klar til å møte ham.

Handling: Skinnet bedrar

Tess Williams trodde hun hadde giftet seg med drømmemannen sin i Skinnet bedrar. Jim Beckett var en politibetjent som gjorde jobben sin grundig og var godt likt blant sine kolleger. Tess var overbevist om at han var en kjærlig og omtenksom person, den rake motsetningen til hennes egen far som bare var misbrukende.

Som en ung brud på bare 18 år var Tess ivrig etter å tilfredsstille og ta seg av sin nye ektemann. Det var bare et par uker etter bryllupet at Tess la merke til Jim forandret seg. Han var ikke lenger den omtenksomme mannen hun hadde forelsket seg i når de først møttes i Skinnet bedrar lydbok, men ble voldelig og misbrukte Tess.

Om ting i hjemmet ikke ble gjort slik han ønsket det eller etter hans standard, som for eksempel matlaging, rydding og vasking, mishandlet han henne fysisk, slik at hun kjente det i flere dager etterpå. Tess ble derfor naturligvis mer og mer redd hennes egen ektemann, og visste aldri når han ville misbruke henne igjen i Skinnet bedrar lydbok gratis.

Ting ble litt bedre etter deres datter ble født, men det tok ikke lang tid før han igjen misbrukte henne. Etterhvert ble Jim tatt av politiet, etter å ha drept 10 kvinner over en periode på 16 måneder. Det var Tess som sørget for at han havnet i fengsel i Skinnet bedrar, og Jim lover henne at han en dag vil drepe henne.

En dag dreper Jim to vakter i fengsel, og rømmer. Tess vet at Jim nå vil komme etter henne i Skinnet bedrar lydbok, og sørger for at hun er klar til å møte ham når han etterhvert sporer henne opp.

Om forfatteren: Lisa Gardner

Lisa Gardner er en amerikansk forfatter født 1972. Hun er forfatteren bak mer enn 20 bøker, som har blitt publisert i over 30 forskjellige land. Gardner startet karrieren med å skrive under pseudonymet Alicia Scott, og debuterte i 1992. Det var først i 1997 Gardner begynte å skrive med sitt eget navn. Flere av hennes bøker har blitt produsert som film og tv serier.

Gardner er utdannet ved University of Pennsylvania, og jobbet på 90 tallet i Boston som forskningsassistent. Denne jobben har hjulpet henne i jobben som forfatter, hvor mye undersøking er en del av hennes bøker. Gardner har mottatt prisen Silver Bullet Award fra International Thriller Writers.

Gardner er best kjent for sine ulike krim serier, som for eksempel FBI Profiler, også kjent som Quincy & Rainie serien, en serie på 8 bøker som inkluderer Skinnet bedrar.

Lytt gratis