Sjarmen med tarmen Lydbok

4.7/5

Författare: Giulia Enders

Lydbok

Introduksjon

Tittelen klinger så det suser. Her får du virkelig se Sjarmen med tarmen, eller i hvert fall høre på Sjarmen med tarmen lydbok. Tarmen er virkelig det mest undervurderte organet vi mennesker har.

Har du noen gang hatt en magefølelse som viste seg å være riktig? Er det sånn at tarmen var har egne følelser, tanker og meninger? Er det sant at tarmen er over 4 meter lang? Alt dette får du vite i denne litt rare, men ekstremt underholdene og veldig informative lydboka. Lytt til Sjarmen med tarmen lydbok gratis nå og bli underholdt i 7 timer og 44 minutter og lær deg masse interessant informasjon om kroppen vår.

Sjarmen med tarmen: Handling

Det er sagt at det er bra for kroppen din å lytte til denne boka, da den handler om hvordan tarmen kan faktisk settes i forbindelse med enormt mange helseplager. Både fysiske og psykiske. Depresjon, angst, allergier og mye mer kan være forårsaket av dette organet. Så bare det å lytte til Sjarmen med tarmen, kan hjelpe deg med å få en mye bedre tilværelse etter at du selvfølgelig begynner å gjøre det du lærer.

I tillegg til å være lærerik, så er boken også veldig morsom og “tabu”. Tarmen kan virke som litt ekkelt, og noe de aller fleste ikke vil snakke om. Men forfatteren klarer å vri på dette å få en humoristisk vinkling, samtidig som hun opprettholder all den gode informasjonen. Sjarmen med tarmen tar for seg veldig mange ting, det kan være alt fra hvordan man skal sitte på do til bakterier vi spiser og sure oppstøt.

Alt som handler om fordøyelsen og tarmsystemet blir tatt opp. Dette er noe alle trenger å høre, for det er så viktig informasjon som veldig få tenker over i det hele tatt. Når du lytter til Sjarmen med tarmen lydbok så får du høre hele prosessen fra maten går inn i munnen til den kommer ut igjen ferdig fordøyd og alt imellom.

Sjarmen med tarmen anbefales på det sterkeste, bare lytt til Sjarmen med tarmen lydbok mens du gjør andre ting og lær deg masse nyttig om fordøyelsessystemet. Lytt til Sjarmen med tarmen lydbok gratis nå!

Om forfatteren: Giulia Enders

Forfatteren er 31 år gamle Giulia Enders fra Tyskland, og Sjarmen med tarmen ble utgitt i 2015. Det vil si at hun kun var 25 år ved utgivelse. Hun er også forsker og medisiner. Hun jobber med sykehushygiene og mikrobiologi i tillegg til å være forfatter.

Ved utgivelse av boken Sjarmen med tarmen, solgte hun over 1 million eksemplarer kun i Tyskland. Det ble en stor suksess og boken ble senere oversatt til en drøss av ulike språk. Den er nå på butikkhyllene i over 25 land og har gjort det veldig bra rundt om i verden.

Lytt gratis