Sinnsro i hverdagen Lydbok

4.2/5

Författare: Nancy O’Hara

Lydbok

Introduksjon

Sinnsro i hverdagen er en bok fra den respekterte forfatteren Nancy O’Hara, hvor hun hjelper mennesker til å finne ro i hverdagen. I boken kommer hun med en rekke konkrete råd til hvordan man tar bedre vare på seg selv ved hjelp av veldig enkle grep.

I Sinnsro i hverdagen lydbok hører vi hvordan man enkelt kan finne en indre ro, som vil føre til bedre livskvalitet. Man besitter alt man trenger for å finne roen man lengter etter i hverdagen, så lenge man benytter seg av de rette grepene.

Gjennom Sinnsro i hverdagen lydbok gratis vil leseren eller lytteren få bedre kontroll over egen hverdag, og vil kunne sikre seg mer energi gjennom å benytte seg av de rette teknikkene.

Handling: Sinnsro i hverdagen

Mennesker generelt sett tar evnen til å puste for gitt, noe vi hører i Sinnsro i hverdagen. Siden det er denne evnen som gir oss liv, noe som betyr at vi sannsynligvis tar selve livet for gitt. Å lære seg hvordan man konsentrerer seg på selve pusten, og gir pusten mer tid vil føre til en drastisk økning i egen livs lyst og livskvalitet. Dette vil igjen føre til en innstilling til det mirakelet livet faktisk er.

Å alltid ha det travelt i hverdagen er noe som over tid fører til at man blir tappet for energi og glede, som fører til økt stressnivå, og mindre overskudd. Følelsen av å alltid henge på etterskudd og aldri ha nok energi til å oppnå de målene man setter seg er noe de aller fleste vil være kjent med. Hvordan man unngår dette, får man høre i Sinnsro i hverdagen lydbok.

Det er selvsagt flere grunner til at man opplever motgang i hverdagen, både privat og på jobb. Ved å benytte seg av rådene forfatteren kommer med i Sinnsro i hverdagen lydbok gratis vil man kunne sikre seg mer overskudd og energi, og dermed også mer glede i livet. Nøkkelen til dette er å finne den nødvendige roen man behøver for å oppnå dette. Hvordan man oppnår dette blir enkelt forklart i denne boken.

Sinnsro i hverdagen er en selvhjelpsbok som egner seg for de aller fleste, særlig de som sliter med å selv finne tid i hverdagen til å ta seg av seg selv. Ved å benytte seg av alle rådene fra Sinnsro i hverdagen lydbok vil man kunne forbedre hverdagen, og sikre seg overskudd av energi.

Om forfatteren: Nancy O’Hara

Nancy O’Hara er en forfatter, kunstner og maler. Hun har lang erfaring innen meditasjon, tankefullhet og kunst, noe hun benytter seg av til å hjelpe andre mennesker. Hun flyttet til Hudson Valley fra New York i 2015, og fokuserer i dag mye av tiden sin på å uttrykke seg selv gjennom kunst. Hun er også foredragsholder, meditasjonslærer, livsstil veileder og forfatter.

Som forfatter har Nancy O’Hara publisert en rekke populære bøker. Seks av disse bøkene, inkludert Sinnsro i hverdagen, hører hjemme i sakprosa sjangeren. I tillegg har hun publisert to krim romaner. Hun benytter seg av erfaringer fra sitt egen innholdsrike liv både i sine selvhjelpsbøker og gjennom kunsten sin.

Lytt gratis