Si at du er min Lydbok

4/5

Författare: Elisabeth Norebäck

Lydbok

Introduksjon

Si at du er min er den overbevisende debut boken fra den svenske forfatteren Elisabeth Norebäck. I denne suspens fulle boken blir en kvinnes hverdag snudd opp ned når hun en dag møter en jente hun er overbevist om er hennes egen datter som hun mistet for flere år siden.

Videre i Si at du er min lydbok innser kvinnen at å gjenvinne det livet hun har tapt vil koste mer enn hun først trodde. Hun blir klar over at hun risikerer hele livet hun har, om hun vil ta tilbake tapt tid.

I Si at du er min lydbok gratis blir vi kjent med de tre kvinnene historien dreier seg om. Stella, som mener hun har funnet sin tapte datter, hennes mor som er livredd for å miste sin datter, og Alice, som ikke lenger vet hvem hun er.

Handling: Si at du er min

I Si at du er min møter vi tre forskjellige kvinner. Den første er Stella Widestrand. Hun er psykolog, lykkelig gift med sin ektemann, og sammen har de en 13 år gammel sønn. De hadde også en datter som forsvant for 20 år siden, antatt død. Det var da familien var på ferie sammen, på stranda at deres datter Alice forsvant. Stella var overbevist om at noen tok hennes datter. Politiet mener hun druknet og forsvant på havet.

Til tross for at barnets kropp ikke ble funnet, blir Alice erklært død. Likevel har Stella aldri gitt opp håpet om at hennes datter fremdeles lever et sted. En dag i Si at du er min lydbok får Stella en ny pasient, Isabella. Hun minner Stella om Alice, og ser ut som den kvinnen hun tror hennes datter ville sett ut som i dag. Stella er derfor helt overbevist om at Isabella er hennes egen datter Alice.

Stella bestemmer seg for å komme til bunns i hvem Isabella er. Samtidig blir vi bedre kjent med Isabella, og hennes eget liv, hvor hun selvsagt har sine egne problemer. Si at du er min lydbok gratis fortelles fra Stella og Isabella sitt perspektiv. I tillegg blir vi også kjent med Isabella sin mor, som stadig får tøffere spørsmål hun må gi svar på i Si at du er min lydbok.

Det er ikke første gang Stella har overbevist seg selv om at hun har sett sin egen datter, og de rundt henne blir stadig mer bekymret for hennes mentale helse. Samtidig er hun under etterforsking for et forhold til en annen pasient, som gjør hennes historie mindre troverdig i Si at du er min.

Om forfatteren: Elisabeth Norebäck

Elisabeth Norebäck er en svensk forfatter født 1979 i Dalarna. Norebäck bor i dag i Stockholm sammen med sin ektemann og deres tre barn. Hun er utdannet ved KTH Royal Institute of Technology hvor hun har en Master of Science in Engineering. Norebäck prøvde seg først som forfatter mens hun var hjemme fra jobb med mamma permisjon, og har siden blitt forfatter på fulltid etter hennes debutbok Si at du er min kom ut i 2017.

Suksessen hun hadde med sin debut førte til at Norebäck i dag jobber som forfatter på fulltid. Hennes andre bok, Nadia, ble publisert i 2020.

Lytt gratis