Sex- og familieliv Lydbok

4.3/5

Författare: Mari Maurstad

Lydbok

Introduksjon

Sex- og familieliv er en bok fra den kjente skuespilleren og forfatteren Mari Maurstad, som i denne morsomme boken åpner opp om sitt privatliv. I boken hører vi en om en rekke hendelser fra hennes eget liv som mor og kone, en kombinasjon som ikke alltid fungerer helt som hun vil.

Sex- og familieliv lydbok er en bok som gir lytteren eller leseren innsikt i hverdagen til foreldre over hele landet, ved å åpne opp om forfatterens eget liv. De tingene som skjer i hverdagen hennes er garantert noe de aller fleste foreldre vil kunne kjenne seg igjen i, og relatere til.

Gjennom Sex- og familieliv lydbok gratis blir lytteren eller leseren med på en morsom reise sammen med den alltid like gode forfatteren Mari Maurstad. Boken er veldig ærlig, og gir de som leser eller lytter til den en ærlig skildring av forfatterens liv.

Handling: Sex- og familieliv

Sex- og familieliv er en bok som egner seg godt for alle foreldre, eller de som har planer om å ha barn en gang i fremtiden, og alle andre mennesker som er nysgjerrig på hvordan man balanserer et liv med barn i hverdagen med sin andre halvdel. I denne åpne og ærlige skildringen fra forfatter Mari Maurstad gir hun leseren eller lytteren innsikt i hennes egen hverdag som mor og kone til sin ektemann.

Gjennom Sex- og familieliv lydbok kommer det helt tydelig frem at dette er en kombinasjon som ikke alltid fungerer helt optimalt, hvor ting sjelden går helt som man har planlagt. Har man barn betyr det selvsagt at man har andre mennesker å ta seg av, og at barnas behov svært ofte må prioriteres fremfor egne ønsker og behov. Dette illustrerer forfatteren tydelig ved å skildre ting som skjer i hennes egen hverdag, hvor barn ofte er i veien.

Romanse er en annen ting som blir godt belyst i Sex- og familieliv lydbok gratis. Hvordan holder man et ekteskap eller forhold vedlike når man hele tiden har barn man må ta seg av? Arbeidsfordelingen i et forhold er ofte ikke helt i balanse, som betyr at den ene halvdelen ofte er sliten når den andre ikke er det, som ofte setter en stopp for noen som helst for sexliv eller annen romanse.

Sex- og familieliv er en morsom bok, skrevet med en god dose ironi og sarkasme. Selvsagt er barna stadig i veien for egne ønsker og behov, men likevel gir de hverdagen mening, som vi hører i Sex- og familieliv lydbok.

Om forfatteren: Mari Maurstad

Mari Maurstad er en norsk forfatter og skuespiller født 1957. Hun kommer fra en familie som har vært godt kjent i det norske rampelyset i flere år, hennes egen far er Alfred Maurstad, som er kjent over hele landet, og moren Gro Scott-Ruud er godt kjent gjennom sin far, som er en kjent kunstner.

Maurstad er best kjent i Norge for sitt bidrag til norsk teater, hvor hun har hatt en fast stilling helt siden tidlig på 80 tallet. Hun har også deltatt på den norske tv programmet Skal vi danse, som igjen har gjort henne mer kjent over hele landet. Som forfatter har hun publisert en rekke kjente bøker, som Sex- og familieliv.

Lytt gratis