Rumpemelk fra Afrika Lydbok

4.3/5

Författare: Erlend Loe

Lydbok

Introduksjon

Rumpemelk fra Afrika er en hysterisk morsom barnebok fra den anerkjente og populære forfatteren Erlend Loe, som denne gangen har skrevet en bok som tar utgangspunkt i et veldig sært scenario.

I Rumpemelk fra Afrika lydbok hører vi den morsomme historien om Marko, som en dag er bestemmer seg for å reise ut på et veldig spesielt eventyr. Marko har nemlig bestemt seg for at han vil reise til Afrika, hvor han er på jakt etter noe veldig unikt. Han har besluttet at han vil reise til Afrika for å slukke tørsten med rumpemelk.

Gjennom Rumpemelk fra Afrika lydbok gratis blir i derfor med Marko på et uforglemmelig eventyr i jakten på den mystiske rumpemelka.

Handling: Rumpemelk fra Afrika

I Rumpemelk fra Afrika blir vi kjent med den unge gutten Marko. Det viser seg at Marko virkelig kjeder seg for tiden, og vet ikke helt hva han vil finne på for å bli kvitt denne kjedsomheten. Han innser også at han er veldig, veldig tørst. Marko bestemmer seg derfor for at løsningen på disse to problemene er å reise til Afrika. Han har nemlig hørt at de har rumpemelk i Afrika, noe han vil ha.

Han spør først foreldrene sine om de har rumpemelk, men siden de aldri har hørt om rumpemelk selv, og tror Marko tøyser, bestemmer han seg for å ta Afrika bussen til Afrika, hvor de selvsagt har rumpemelk, i Rumpemelk fra Afrika lydbok. Det er selvsagt en lang reise Marko har lagt seg ut på, Afrika er tross alt langt borte fra Markos hjem. De vil likevel være verdt bryet når han endelig finner rumpemelk.

Underveis, i løpet av Markos reise til Afrika, møter han både mennesker og dyr, som alle drikker noe. De vil likevel ikke fortelle Marko hva det er de drikker, og hvor han kan finne rumpemelk i Rumpemelk fra Afrika lydbok gratis. De nekter for at det er rumpemelk de drikker, og Marko sliter derfor i jakten på å finne rumpemelk i Afrika.

Marko er likevel fast bestemt på å finne rumpemelk, og gir ikke opp til tross for flere utfordringer i Rumpemelk fra Afrika lydbok. Etterhvert kommer Marko nærmere og nærmere svarene han søker, og den ettertraktede rumpemelka. Til slutt finner Marko det han leter etter, og setter kursen hjem med en tankbil full av Rumpemelk fra Afrika.

Om forfatteren: Erlend Loe

Erlend Loe er en norsk forfatter født 1969 i Trondheim. Han har tidligere både jobbet ved en psykiatrisk klinikk og som freelance journalist for Adresseavisen. Loe er i dag bosatt i Oslo, hvor han i 1998 var en av grunnleggerne av Screenwriters Oslo, som er et fellesskap for manusforfattere i området.

Loe debuterte som forfatter i 1993 med boken tatt av kvinnen, og publiserte et år senere barneboken Fisken, hvor vi for første gang blir kjent med Kurt, som han har skrevet flere bøker om. Loe har skrevet flere bøker for både barn og voksne, inkludert den morsomme barneboken Rumpemelk fra Afrika, og er kjent for å skrive bøker full av ironi, overdrivelse og humor.

Lytt gratis