Røyk uten ild Lydbok

5/5

Författare: Sophie Hannah

Lydbok

Introduksjon

Røyk uten ild er den femte boken i den populære serien om Charlie Zailer og Simon Waterhouse fra den anerkjente forfatteren Sophie Hannah. Denne gangen blir etterforskerne involvert i en veldig utfordrende sak, hvor flere mødre har blitt beskyldt for krybbedød.

I Røyk uten ild lydbok hører vi om flere saker, gjennom Fliss Benson, som er involvert i å produsere en dokumentar om dette temaet. Det viser seg etterhvert at ikke alt er som det ser ut som, og at saken er mer komplisert enn ved første øyekast.

Gjennom Røyk uten ild lydbok gratis blir vi vitne til en unik sak, fylt med skjulte hemmeligheter, drap og en lege som har havnet i en utfordrende situasjon.

Handling: Røyk uten ild

I Røyk uten ild blir i bedre kjent med tv produsenten Fliss Benson. En dag mottar hun et anonymt kort på jobb. Kortet har totalt 16 nummer, arrangert i fire rekker på fire nummer per rekke. Disse tallene betyr absolutt ingenting for Fliss Benson, som selvsagt derfor er litt forvirret over betydningen bak kortet, og hvorfor nettopp hun har mottatt det. Hun tenker derfor ikke så mye mer over det hele, og fokuserer heller på jobben.

Den samme dagen hun mottar det mystiske kortet, får Fliss beskjed om at hun skal jobbe med en dokumentar som dreier seg om lovbrudd knyttet til krybbedød blant spedbarn, hvor mødrene har blitt feilaktig anklaget for mord. Denne dokumentaren vil fokusere på tre kvinner, Helen Yardley, Sarah Jaggard og Rachel Hines, som vi hører om i Røyk uten ild lydbok.

Alle de tre kvinnene er nå fri, og doktoren som jobber iherdig for å sørge for at de endte opp bak lås og slå, doktor Judith Duffy, blir nå etterforsket for å ha opptrådt feilaktig i saken. Av veldig private og personlige grunner hun ikke har delt med noen, er dette det siste prosjektet Fliss har noen som helst interesse av å være involvert i, men er likevel tvunget til å jobbe med i Røyk uten ild lydbok gratis.

Samme dag som Fliss mottar det mystiske kortet, og får ansvar for å produsere dokumentaren om de tre kvinnene, blir Helen Yardley funnet drept i sitt eget hjem, med det samme mystiske kortet Fliss selv ble tilsendt i Røyk uten ild. Dette fører derfor til at Charlie Zailor og Simon Waterhouse blir satt på saken, for å komme til bunns i hva som skjer i Røyk uten ild lydbok.

Om forfatteren: Sophie Hannah

Sophie Hannah er en britisk poet og forfatter født 1971. Hun er født og oppvokst i Manchester, hvor hennes far var akademiker, og hennes mor forfatter, og studerte senere ved University of Manchester. Hun debuterte som forfatter i en alder av 24 år, med diktsamlingen The Hero and the Girl Next Door.

Senere har Hannah publisert en rekke bøker både for barn, ungdom og voksne. Hun er særlig kjent for sin krim serie Charlie Zailer og Simon Waterhouse, som inkluderer Røyk uten ild, og totalt består av 12 bøker. Hun er også kjent for å ha skrevet flere bøker i Hercule Poirot serien, som er basert på den kjente detektiven fra Agatha Christie.

Lytt gratis