Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede Lydbok

4.3/5

Författare: Audun Myskja

Lydbok

Introduksjon

Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede er en bok fra lege og forfatter Audun Myskja. I denne boken gir han leseren eller lytteren en oversikt over hvor viktig det er å puste riktig i hverdagen, noe de fleste tar for gitt.

Gjennom Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede lydbok hører vi hvor viktig det er at man faktisk puster riktig, og får en oversikt over alle fordelene dette vil bringe med seg om man bare puster riktig.

I Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede lydbok gratis kommer forfatteren med konkrete teknikker man kan benytte seg av for å få bedre kontroll over egen pust, og oppnå bedre kontroll over egen kropp i tillegg til eget sinn.

Handling: Pust - nøkkelen til styrke, helse og glede

I Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede blir vi bedre kjent med menneskets pust. I dagens samfunn blir det satt mye fokus på helse og livsstil. Likevel har det ingenting å si hva man spiser, hvor mye man trener, hvor tynn eller tykk man er, om man er  gammel eller ung, ingen av disse tingene betyr noe om man ikke puster ordentlig. Pusten er den viktigste funksjonen kroppen gjør, likevel puster flere mennesker feil.

Det er ingenting som er mer sentralt i jakten på god helse og lykke en selve pusten. Man puster inn og puster ut omtrent 25 000 ganger hver eneste dag, uten å egentlig tenke over hva man gjør. Å puste er noe man bare gjør, det er ikke noe man trenger å lære seg, eller er det kanskje det? I Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede lydbok hører vi at de fleste gjør denne funksjonen feil.

I Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede lydbok gratis hører vi hvordan moderne forskning underbygger forskjellen riktig pusteteknikk kan ha på egen helse. Til og med de minste justeringer kan hjelpe med ting som snorking, astma og til og med føre til økt prestasjon for profesjonelle idrettsutøvere. Selve pusten er noe de aller fleste ikke tenker over noen gang, og det kommer kanskje som en overraskelse at det har så stor innvirkning på egen helse.

Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede er en bok som absolutt alle vil kunne dra nytte av, og bruke som et hjelpemiddel til å bedre egen helse og livsstil. I løpet av Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede lydbok vil leseren eller lytteren selv kunne ta kontroll over denne delen av livet, og dra nytte av fordelene.

Om forfatteren: Audun Myskja

Audun Myskja er en norsk forfatter og medisinsk doktor født 1953. Han er utdannet i Trondheim, hvor han studerte medisin. Etter endt utdanning har Myskja opparbeidet seg bred erfaring innen medisin, og har hatt en rekke ulike roller i løpet av karrieren. Senere har han også kombinert sin interesse for musikk med medisin, og har studert musikkterapi. Dette har han benyttet seg av i behandling av pasienter som lider av ulike sykdommer.

Som forfatter debuterte Myskja i 1983 med boken Blomstermedisin til vekst og helbredelse innbundet, og har senere publisert en rekke andre bøker, som Blåbær, Finn din indre kraft, Den siste sang, Sannheten om mat og Pust: nøkkelen til styrke, helse og glede.

Lytt gratis