På dypt vann Lydbok

4.7/5

Författare: Jeff Kinney

Lydbok

Introduksjon

På dypt vann er den femtende boka i den verdenskjente serien Greg og Rowleys dagbøker, også kjent som En pingles dagbok. Det blir derfor atter en gang gjensyn med Greg Heffley og hele familien, som denne gangen skal på campingtur sammen.

Som tidligere går ikke ting helt som planlagt når Greg er involvert, noe som vi ser igjen i På dypt vann lydbok. Campingturen blir ikke helt som noen i familien hadde ønsket. Både værgudene og annen flaks er imot dem.

Det kommer også fort frem at stedet de har valgt å feriere i På dypt vann lydbok gratis ikke akkurat kan kalles et ferieparadis, noe som gjør det vanskelig å ha drømmeferien.

Handling: På dypt vann

I På dypt vann blir det nok en gang gjensyn med Greg Heffley, denne gangen for femtende gang. Som vanlig følger vi den unge gutten Greg Heffley, hans kamerat Rowley, og Gregs familie i hverdagen. Greg og familien hans har denne gangen bodd i bestemoren sin kjeller i to måneder, som følge av ting som har skjedd i tidligere bøker. De holder derfor på å bli helt gale, og er desperate etter å komme seg bort en stund.

De bestemmer seg derfor å reise på ferie sammen for å unnslippe kjelleren i På dypt vann lydbok. Problemet er selvsagt at det er dyrt å reise på ferie, som betyr at familien prøver å bestemme seg for hvor de faktisk har rår til å reise. Løsningen på deres økonomiske restriksjoner kommer når det blir bedt om å flytte campingbilen til onkelen ut av oppkjørselen. De innser at de kan dra på billig ferie i bobilen, noe de gjør.

Etter at familien har ryddet, vasket og klargjort bobilen til tur, setter de avsted med bobilen i På dypt vann lydbok gratis. Etter å ha stoppet et par steder, ender de opp på en dyr campingplass, hvor de møter nye mennesker og prøver nye ting. Etterhvert fører en rekke hendelser til at de blir strandet alene på campingplassen, etter at dårlig vær fører til hektiske tilstander, hvor andre mennesker stjeler mat og vandaliserer andre bobiler.

I På dypt vann får familien Heffley en ferie full av minner for livet og uventede hendelser. Selv om ting ikke gikk helt etter planen, var det likevel verdt det til slutt, som vi får høre i På dypt vann lydbok.

Om forfatteren: Jeff Kinney

Jeff Kinney er en amerikansk forfatter og tegneserie skaper født 1971. Han er kjent over hele verden som skaperen av En pingles dagbok, som han først fikk en ide om i 1998, før han senere publiserte den første delen av serien i 2004. Totalt har Kinney publisert hele 17 bøker i serien, som også har blitt filmatisert, inkludert På dypt vann.

Kinney er født og oppvokst i Maryland, og studerte etterhvert ved University of Maryland, hvor han publiserte en tegneserie i skoleavisa som ble svært populær blant studentene. Totalt har Kinney solgt mer enn 250 millioner eksemplarer av bøkene i En pingles dagbok serien.

Lytt gratis