Ondskapens skygge Lydbok

4/5

Författare: Egil Foss Iversen

Lydbok

Introduksjon

Ondskapens skygge er en del av den populære serien om Cato Iversen fra krim forfatter Egil Foss Iversen, som totalt består av fire bøker foreløpig. Denne gangen står Cato Iversen overfor en svært stor utfordring, som han håper vil hjelpe ham til å få livet sitt på rett kjøl igjen etter å ha slitt stort, og nådd det som kan kalles et nytt lavpunkt i livet.

Gjennom Ondskapens skygge lydbok møter Cato Iversen på både MI6 og CIA, som alle er på jakt etter den samme tingen, når en rekke verdifulle kunstverk blir stjålet. I tillegg er det flere andre grådige mennesker involvert, i tillegg til en gruppe nazister som også er på skattejakt.

I Ondskapens skygge lydbok gratis står derfor Cato Iversen overfor sin største utfordring så langt i livet, både personlig og profesjonelt, i jakten på de stjålne kunstverkene.

Handling: Ondskapens skygge

I Ondskapens skygge blir det igjen gjensyn med Cato Iversen, som er tidligere major. Den tidligere majoren har hatt flere tøffe perioder gjennom livet og karrieren, og støtt på en rekke tøffe utfordringer. Det er likevel først nå han selv føler at han har nådd bunnpunktet, og virkelig sliter med å få orden på livet sitt.

Det kommer derfor som en positiv overraskelse, og en god distraksjon, når hans tidligere sjef kontakter ham i håp om å få hjelp av Cato Iversen. På samme tid som faktisk trenger den tidligere majorens hjelp, håper hans tidligere sjef også at det vil hjelpe Cato, som tross alt er en god venn i tillegg til tidligere ansatt, til å få livet på rett kjøl igjen i Ondskapens skygge lydbok.

Jobben er svært utfordrende, og Cato Iversen er derfor nødt til å være på sitt beste om han vil komme til bunns i saken. Flere verdifulle malerier har forsvunnet, og sannsynligvis blitt stjålet, sammen med et skrin laget av rent gull, i tillegg til et sjeldent og verdifullt janushode. Den hovedmistenkte personen i saken er en kvinne som var ansvarlig for å se etter disse verdifulle gjenstandene, og katalogisere dem i Ondskapens skygge lydbok gratis.

Cato Iversen innser fort at saken ikke er så enkel som de først trodde, og er mye mer enn bare et enkelt tyveri, i det som etterhvert blir en svært komplisert og utfordrende sak. Det er i tillegg flere mennesker og organisasjoner som er interessert i de savnede kunstverkene, inkludert både den amerikanske organisasjonen CIA og den britiske organisasjonen MI6 i Ondskapens skygge.

I tillegg til dette møter Iversen også på både nazister og andre mennesker som alle deltar i kappløpet om å finne de verdifulle gjenstandene først i Ondskapens skygge lydbok.

Om forfatteren: Egil Foss Iversen

Egil Foss Iversen er en norsk forfatter født 1949 i Florø. Han debuterte som forfatter i 1997 med selvhjelpsboken Det sitter i hodet, en bok som i 2000 fikk oppfølgeren Hverdagsfilosofi i samme sjangeren. Iversen har i tillegg publisert en rekke andre bøker innen sakprosa sjangeren, som Ekte skriveglede, Medarbeidersamtale og Ledelse, arbeidsglede og motivasjon.

Det var først i 2011 Iversen debuterte innen den skjønnlitterære sjangeren, da han publiserte boken Ørnens skygge. Det er som krimforfatter Iversen er best kjent i dag, og han har skrevet to svært populære serier innen denne sjangeren. Hans serie om Theodor Solomonsen består foreløpig av 20 bøker, og serien om Cato Iversen er så langt på 4 bøker, inkludert Ondskapens skygge.

Lytt gratis