Ondskapens arv Lydbok

4/5

Författare: Egil Foss Iversen

Lydbok

Introduksjon

Ondskapens arv er en del av den populære serien om eks major Cato Iversen fra forfatter Egil Foss Iversen. Denne gangen står Cato Iversen overfor en utfordring av internasjonal kaliber, hvor han blir kontaktet av MI6 for å bistå med sin erfaring.

Saken i Ondskapens arv lydbok involverer både Norge og England, i tillegg til Tyskland, hvor Iversen har god erfaring med det tyske kartellet. Saken dreier seg om ulovlig våpen produksjon av kjemiske våpen, som er en trussel for langt flere land enn de som er involvert i saken.

Iversen er først ikke særlig ivrig etter å bli involvert i saken vi hører om i Ondskapens arv lydbok gratis. Dette forandrer seg når han får vite at to mennesker som Cato var helt overbevist om var døde fremdeles er i live, og involvert i saken.

Handling: Ondskapens arv

I Ondskapens arv blir det gjensyn med den gamle majoren Cato Iversen. Han er ikke lenger aktiv, og har heller ingen planer om å bli det i fremtiden. Han blir derfor noe ufrivillig involvert i en internasjonal sak han ikke er særlig interessert i. Saken er svært utfordrende, og kan potensielt ha katastrofale konsekvenser for flere land om Cato Iversen ikke bistår i Ondskapens arv lydbok.

Den britiske etterretningsorganisasjonen MI6 er på jakt etter en hemmelig organisasjon som opererer i England, Norge og Tyskland. Det har fått informasjon som tyder på at denne organisasjonen driver med ulovlig produksjon av svært farlige biologiske og kjemiske våpen i Storbritannia. Det er derfor kritisk at de finner ut hvem som står bak produksjonen, og hvor produksjonen faktisk skjer, slik at det kan stoppe den i Ondskapens arv lydbok gratis.

Selv om MI6 er en svært ressurssterk organisasjon, med flere aktive, profesjonelle agenter som kan ta på seg oppdraget, har de likevel et stort problem. De har nemlig blitt klar over at det befinner seg en muldvarp innad i MI6, som betyr at de ikke kan stole på sine egne agenter i denne saken, det står rett og slett for mye på spill i Ondskapens arv.

Det er her eks major Cato Iversen kommer inn i bildet, siden han selv har bred internasjonal erfaring, og har særlig god kunnskap om det tyske kartellet. Det som også gjør saken spesiell er at MI6 har funnet spor som viser til at to mennesker Iversen var overbevist om var døde, faktisk fremdeles er i live. Han går derfor med på å infiltrere det tyske kartellet i Ondskapens arv lydbok.

Om forfatteren: Egil Foss Iversen

Egil Foss Iversen er en norsk forfatter født 1949 i Florø. Iversen debuterte som forfatter i 1997 med boken Det sitter i hodet, som sammen med oppfølgeren Hverdagsfilosofi fra 2000 er selvhjelpsbøker. I tillegg til disse bøkene har Iversen publisert flere andre sakprosa bøker, inkludert boken Ledelse, arbeidsglede og motivasjon.

Iversen er best kjent for sine to krimserier, Dødelig serien og Ondskapens serien. I Dødelig serien møter vi Theodor Solomonsen, i en serie som foreløpig består av 20 bøker. Ondskapen serien består foreløpig av fire bøker, inkludert Ondskapens arv, hvor vi møter og blir bedre kjent med major Cato Iversen.

Egil Foss Iversen er utdannet markedsøkonom, og har bred erfaring innen flere ulike industrier i norsk næringsliv.

Lytt gratis