Omgitt av utfordringer Lydbok

4.2/5

Författare: Thomas Erikson

Lydbok

Introduksjon

Omgitt av utfordringer er en bok fra den anerkjente forfatteren Thomas Erikson. Denne gangen tar Erikson for seg et tema som er relevant for absolutt alle mennesker, nemlig utfordringer.

Utfordringer er en del av livet, og noe de aller fleste møter på i ulike former hver eneste dag, som vi hører i Omgitt av utfordringer lydbok. Det finnes flere typer utfordringer, både privat og på jobb, og de kan ofte være vanskelige å takle, særlig om man møter på flere av dem samtidig, og befinner seg i en evig motbakke.

Gjennom Omgitt av utfordringer lydbok gratis viser forfatteren hvordan man bør møte utfordringer i hverdagen, og hvordan man også lærer av de ulike utfordringer man støter på.

Handling: Omgitt av utfordringer

Omgitt av utfordringer er en bok som egner seg for absolutt alle mennesker. Uansett hvem man er og hvor man kommer fra, er utfordringer en del av livet til hvert eneste menneske på jorden. Det er selvsagt veldig mange forskjellige typer utfordringer. Både jobb og familie er to områder de fleste ofte har problemer, i tillegg til ting som kjærlighet, økonomi og en rekke andre ting, som for eksempel den irriterende naboen man aldri blir kvitt.

Det som ofte skiller disse menneskene er hvordan de takler motgang, hvordan de møter ulike utfordringer, noe man høre mer om i Omgitt av utfordringer lydbok. De fleste vil være kjent med at man ofte møter på flere utfordringer samtidig, som fører til at de blir vanskeligere å takle dem, siden hverdagen føles som en uendelig motbakke. Derfor er det viktig å vite hvordan man best takler motgang man møter på i livet.

Gjennom Omgitt av utfordringer lydbok gratis kommer forfatter Erikson med en rekke gode råd om hvordan man best takler motgang, og også lærer fra de ulike utfordringene man møter på i livet, slik at de ikke skjer igjen. Erikson kommer med veldig konkrete og enkle råd man kan benytte seg av for å bli bedre på å takle motgang, og også en rekke råd for å unngå å havne i uønskede situasjoner som ofte leder til motgang.

Omgitt av utfordringer er en bok som vil kunne hjelpe de aller fleste mennesker til å skaffe seg bedre selvtillit, og ta kontroll over sin egen hverdag. Gjennom Omgitt av utfordringer lydbok vil leseren bli bedre rustet til å møte motgang, og takle ulike utfordringer man møter på hver eneste dag i livet.

Om forfatteren: Thomas Erikson

Thomas Erikson er en svensk forfatter født 1965. Han er en ekspert innen kommunikasjon og ledelse, og har vært ansvarlig for å trene flere tusen mennesker i lederposisjoner i flere globale bedrifter, som IKEA, Volvo, Microsoft og en rekke andre kjente bedrifter over hele verden.

Han har solgt flere millioner bøker over hele verden, og bøkene hans har blitt oversatt til mer enn 40 ulike språk. Erikson jobber i tillegg som forfatter som foredragsholder, og holder foredrag over hele Europa. Best kjent er han for sin bok Omgitt av idioter, og han har senere også høstet ros for sin bok Omgitt av utfordringer.

Lytt gratis