Omgitt av psykopater Lydbok

4.3/5

Författare: Thomas Erikson

Lydbok

Introduksjon

Omgitt av psykopater er oppfølgeren til den internasjonale suksess boken Omgitt av idioter, fra den svenske forfatteren Thomas Erikson. Denne boken er midt i blinken for de som er interessert i å lære seg hvordan man identifiserer og unngår mennesker man ikke er interessert i å ha i livet sitt, som forfatteren definerer som psykopater.

I Omgitt av psykopater lydbok hører vi fra forfatter Erikson hvordan man enkelt unngår de menneskene som er ute etter å utnytte deg i livet, både de du fremdeles ikke har møtt og de som allerede finnes i livet ditt.

Gjennom Omgitt av psykopater lydbok gratis blir leseren eller lytteren bedre rustet til å takle møter med mennesker som har egne motiver med å stifte ditt bekjentskap, og hvordan man unngår at andre utnytter deg, og dermed unngår å bli manipulert.

Handling: Omgitt av psykopater

Omgitt av psykopater er en selvhjelpsbok for de som sliter med å møte mennesker i hverdagen som er ute etter å utnytte deg. I boken blir leseren eller lytteren bedre kjent med en rekke teknikker og grep man kan benytte seg av for å identifisere mennesker som forfatter Erikson i boken refererer til som psykopater. Ved å enklere identifisere dem blir det automatisk enklere å unngå og distansere seg fra dem.

Gjennom Omgitt av psykopater lydbok blir lytteren eller leseren også bedre kjent med seg selv, og egen oppførsel, i tillegg til hvilke tendenser og strategier såkalte psykopater benytter seg av. Ved å benytte seg av de teknikkene som blir foreslått i boken vil man bli bedre rustet til å beskytte seg selv mot manipulative innflytelser både på jobb, i hjemmet og i familien.

Omgitt av psykopater lydbok gratis fokuserer i stor grad på hvordan visse mennesker utnytter andre, ved hjelp av manipulasjon, og hvilke teknikker de benytter seg av. Ved å få bedre oversikt over hvordan disse menneskene manipulerer, vil man enklere kunne beskytte seg mot denne type oppførsel, i tillegg til å også kunne konfrontere dem enklere.

I Omgitt av psykopater blir vi introdusert til hvordan mennesker som er veldig karismatiske og sjarmerende ofte er de man bør passe seg for, siden de ofte er manipulerende og selvbetjent. Det er ofte vanskelig å skille mellom de som bare er kjekke, og de som har et underliggende motiv, noe man får hjelp til å mestre i Omgitt av psykopater lydbok.

Om forfatteren: Thomas Erikson

Thomas Erikson er en svensk foredragsholder, motivator og forfatter født 1965. Han er best kjent for sine bøker i serien Omgitt av, som startet med boken Omgitt av idioter, som ble fulgt opp av Omgitt av psykopater. Senere har han også publisert andre bøker i denne serien, hvor han kommer med sine analyser og råd for hvordan man best takler uønskede hendelser og mennesker.

Eriksons debut bok har solgt mer enn tre millioner eksemplar over hele verden og har blitt oversatt til over førti ulike språk. Han har i en årrekke reist rundt omkring i hele Europa, hvor han har holdt foredrag og seminar for bedriftsledere i store, internasjonale bedrifter som IKEA, Microsoft og Coca Cola.

Lytt gratis