Omgitt av dårlige sjefer Lydbok

3.5/5

Författare: Thomas Erikson

Lydbok

Introduksjon

Omgitt av dårlige sjefer er en bok som takler et tema som de aller fleste er kjent med fra arbeidslivet, og som de aller fleste selv har personlig erfaring med. Dårlige sjefer er ikke noe man ønsker å møte på gjennom arbeidsdagen, denne boken hjelper de som likevel gjør dette hver eneste dag.

I Omgitt av dårlige sjefer lydbok hører vi at det ofte også er flere sider av en sak, og at det ikke alltid er selve sjefen som er dårlig, men de som jobber sammen med sjefen, inkludert deg selv og andre kolleger. Hvordan vet man hvilken kategori man hører hjemme i?

Gjennom Omgitt av dårlige sjefer lydbok gratis deler forfatter Erikson historier og erfaringer fra sitt eget liv, i tillegg til en rekke andre konkrete eksempler og råd til hvordan man best takler disse tingene.

Handling: Omgitt av dårlige sjefer

Absolutt alle mennesker som noensinne har hatt en jobb, har på et eller annet tidspunkt hatt en dårlig sjef, noe vi hører i Omgitt av dårlige sjefer. Det er også svært mulig at du selv har en dårlig sjef akkurat nå, og det er også svært sannsynlig at det er du som selv er en dårlig sjef. Dårlige sjefer er noe man alltid vil finne på en hvilken som helst arbeidsplass over hele verden.

Dårlige sjefer kan dårlig temperament, være svært uklare angående arbeidsoppgaver og målsettinger, eller rett og slett for lite organisert til å lede både seg selv og andre mennesker. I Omgitt av dårlige sjefer lydbok hører du hvordan du likevel kan klare å ikke bare overleve arbeidsdagen, men også hjelpe din egen karriere samtidig. Nøkkelen til hvordan man gjør det beste utav det at man har en dårlig sjef er hovedtemaet i denne boken.

I Omgitt av dårlige sjefer lydbok gratis lærer du hvordan du best samhandler med en dårlig sjef, uavhengig av situasjonen. Dette gjør forfatteren ved å dele sine egne historier og erfaringer, i tillegg til å inkludere en rekke andre gode konkrete eksempler, for å hjelpe deg til å blomstre i enhver situasjon. Forfatteren tar også opp et annet viktig tema som ikke alltid får like mye oppmerksomhet, nemlig om sjefen i det hele tatt er dårlig.

Vi skylder ofte på sjefen, men ofte er det ikke ledelsen som er problemet, som vi hører i Omgitt av dårlige sjefer. Forfatteren belyser nemlig en annen problemstilling, nemlig at det ofte er late kolleger på arbeidsplassen, kanskje er det også deg? Omgitt av dårlige sjefer lydbok gir leseren derfor et annet perspektiv på denne diskusjonen her.

Om forfatteren: Thomas Erikson

Thomas Erikson er en svensk forfatter født 1965. Han er en ekspert innen kommunikasjon og ledelse, og jobber med å utvikle bedrifter og organisasjoner fra en ledelses perspektiv. Han har personlig vært ansvarlig for å trene og utdanne mer enn fem tusen ledere over hele verden til å bli bedre sjefer og ledere på arbeidsplassen, noe han har gjort for noen av verdens største bedrifter, som IKEA og Coca Cola.

Som forfatter har Erikson hatt stor suksess med bøker som Omgitt av dårlige sjefer, Omgitt av idioter og Omgitt av psykopater. Han har solgt flere millioner bøker over hele verden, og bøkene hans blir stadig oversatt til nye språk.

Lytt gratis