Nattergalen Lydbok

4/5

Författare: Ida S. Skjelbakken

Lydbok

Introduksjon

Nattergalen serien fra den anerkjente og kritikerroste Ida S. Skjelbakken består foreløpig av 7 bøker. Første bok i serien, På egne vinger, ble publisert i 2018, og de nye bøkene blir skrevet i et forrykende tempo av forfatteren.

Gjennom Nattergalen lydbok blir vi med tilbake i tid til 1891. Her blir vi kjent med 17 år gamle Linde, og hennes hverdag i Nes herred, og får dermed et innblikk i hvordan de muligens var å leve i Norge på denne tiden.

I løpet av Nattergalen lydbok gratis blir vi også kjent med flere andre interessante karakterer, blant annet Madam Othilie Conradsen, Peter og flere andre. Kjærlighet, dramatikk og død er bare noen av ingrediensene i denne spenningsfylte serien fra Ida S. Skjellbakken.

Handling: Nattergalen

Nattergalen serien består foreløpig av 7 bøker, med flere på vei. Handlingen i serien er lagt til året 1891 og et lite sted i Nes herred. Her blir vi introdusert til Linde Villanger, som er en ung, vakker og bekymringsløs 17 år gammel jente. Hun bor på en husmannsplass, og hverdagen hennes er for det meste uten drama og spenning. En dag forandrer alt dette seg, og Lindes hverdag blir snudd opp ned i Nattergalen lydbok.

En dag befinner det seg helt uten forvarsel tre fremmede, ukjente menn utenfor Lindes hjem. Hun bor her sammen med sin far Eiliv. Da de tre skumle mennene plutselig dukker opp viser det seg at faren hennes Eiliv befinner seg i trøbbel i Nattergalen.

Linde setter av gårde til Kristiania, hvor hun prøver å redde sin egen far, som viser seg å være veldig farlig for Linde. Etterhvert blir hun heldigvis kjent med andre personer som er villig til å hjelpe henne, inkludert den kjekke Peter, som hun får sterke følelser for i Nattergalen lydbok.

Ting starter å skje i Lindes hverdag, ting hun aldri i sin villeste fantasi kunne forestilt seg, og livet hennes forandrer seg for alltid i Nattergalen lydbok gratis. Vi blir kjent med Madam Othilie Conradsen og Vaterland. Hun er kjent og fryktet blant flere mennesker i Vaterland, og driver bordell, som hun har hatt stor suksess med. En dag forandrer ting seg også for henne, da hun møter en veldig unik gjest.

Gjennom serien blir leseren eller lytteren kjent med flere interessante personer, satt i et spennende og unikt miljø, hvor vi blir med Linde på stadig flere eventyr.

Om forfatteren: Ida S. Skjelbakken

Ida S. Skjelbakken er en norsk forfatter og illustratør født 1979 i Lørenskog. Hun studerte kunst i Villa Faraldi i Italia, og illustrerer i dag bok omslag og annen kunst for ulike ukentlige magasin. Skjellbakken er også sertifisert livvakt, og har studert uchi-deschi karate i Okinawa i Japan.

Skjellbakken har gjennom livet sitt bodd i flere forskjellige land, som Sverige, Tyskland Den Dominikanske Republikk, England, Ungarn, USA og Italia. Hun har også jobbet som privat etterforsker.

Skjellbakken debuterte i 2012 med serien Krøniken om Ylma Alm, som etterhvert endte opp med hele 25 bøker før serien ble avsluttet i 2016. Videre startet hun sin pågående serie Nattergalen i 2018. Hun bor i dag sammen med sin ektemann og datter i Italia.

Lytt gratis