Nå og tilbake Lydbok

4.3/5

Författare: Santa Montefiore

Lydbok

Introduksjon

I Nå og tilbake møter vi det aldrende ekteparet Marigold og Dennis og deres to døtre Suze og Daisy. De bor i en liten, hyggelig landsby i England. Suze jobber som influenser, noe foreldrene ikke helt klarer å forstå. De håper i all hemmelighet hun snart skaffer seg en mer stabil jobb, slik at hun endelig kan flytte ut fra barndomshjemmet.

I Nå og tilbake lydbok får vi høre om hvordan Daisy fikk hjertet sitt knust i Roma, og derfor har flyttet hjem til foreldrene sine i den lille landsbyen. De er nå midt i kaoset av å ha sine to voksne døtre boende hjemme igjen.

De merker etterhvert at ikke alt er som det skal med Marigold i Nå og tilbake lydbok gratis. For første gang i livet må Suze, Daisy og Dennis derfor ta vare på henne, som vanligvis tar seg av alle andre enn seg selv.

Handling: Nå og tilbake

I Nå og tilbake blir vi bedre kjent med Marigold og Dennis. De er et lykkelig gift ektepar i slutten av 60 årene. De har endelig et tomt rede hjemme, siden deres to voksne døtre ikke lenger bor hjemme. De burde nyte hverdagen og sine gylne år sammen i den lille, idylliske, engelske landsbyen de bor i.

Etterhvert tar livet en endring i Nå og tilbake lydbok. Deres to voksne døtre, Daisy og Suze, flytter uventet inn i barndomshjemmet sitt igjen. Det betyr at Marigold og Dennis må vende seg til denne omveltningen i livet sitt. Daisy og Suze vender seg for til livet hjemme igjen, og den komforten det gir dem.

Det er selvsagt en grunn til at begge døtrene plutselig bestemte seg for å flytte inn i barndomshjemmet sitt igjen. Daisy fikk hjertet sitt knust i fillebiter i Roma, og flytter hjem etter flere år i utlandet for å komme seg over sorgen i Nå og tilbake lydbok gratis. Suze jobber som influenser, noe verken Marigold eller Dennis egentlig forstår så mye av. Begge to håper egentlig at hun får seg en mer stabil jobb snart.

Etterhvert merker de at Marigold ikke er helt som hun skal være. Daisy, som har vært borte lenge, merker at moren har forandret seg. Kanskje skjedde forandringen gradvis og for sakte til at Dennis og Suze merket noe i Nå og tilbake.

Marigold er den som alltid har tatt seg av alle andre, særlig familien. Hun drev i tillegg egen butikk, og var veldig lykkelig i livet. Da hun en dag begynner å glemme ting og personer, er det opp til familien å se etter henne for en gangs skyld. Hvordan det går med Marigold og familien får du høre i Nå og tilbake lydbok.

Om forfatteren: Santa Montefiore

Santa Montefiore en engelsk forfatter født 1970 i Winchester England. Hun er oppvokst på gård i Hampshire og utdannet ved Sherborne School for Girls. Senere studerte hun spansk og italiensk ved Exeter University og tilbrakte store deler av 90 tallet i Buenos Aires hvor moren vokste opp. Hun har også jobbet som engelsk lærer her.

Santa Montefiore sine bøker har blitt oversatt til 25 ulike språk og solgt mer enn seks millioner eksemplar så langt. Hun debuterte i 2001 med boken Meet Me Under the Ombu Tree. Montefiore publiserer i snitt en ny bok i året, nylig med Nå og tilbake i 2020.

Montefiore er i dag bosatt i London sammen med sin ektemann og deres to barn.

Lytt gratis