My Little Pony Lydbok

4/5

Författare: G. M. Berrow

Lydbok

Introduksjon

Det verdenskjente fenomenet My Little Pony har blitt omgjort til bøker av G. M. Berrow i denne serien, hvor vi blir bedre kjent med de små ponniene i bokform. Handlingen i bøkene er selvsagt lagt til Equestria, det magiske landet hvor de alle bor sammen i harmoni.

My Little Pony lydbok serien leses av Charlotte Grundt, og er godt egnet til de som allerede har oppdaget magien i Equestria, og selvsagt også de som enda ikke har blitt introdusert til de små ponniene.

Disse bøkene har vært en del av små barns oppvekst i flere år allerede, og vil kunne bidra til økt glede i hverdagen blant barn som er fascinert av livet i Equestria. Barn kan selv velge om de vil lese bøkene selv, som er et godt hjelpemiddel til å lære å lese, eller om de vil høre My Little Pony lydbok gratis.

Handling: My Little Pony

My Little Pony serien består av bøker som gir lesere og lyttere muligheten til å oppleve den magiske verdenen Equestria, enten som bok de kan lese selv eller som My Little Pony lydbok. Serien består av flere bøker med de verdenskjente ponniene i sentrum av handlingen, hvor de alle har ulike ting som opptar dem i hverdagen.

Hver individuell bok i serien har en ulik karakter i hovedrollen, med historier som foregår i Equestria. Alle bøkene har originale fortellinger som binder sammen med resten av det som skjer i denne magiske verden, og det som skjer med alle vennen deres i My Little Pony lydbok gratis. Mye av det som foregår vil være kjent for de som allerede er glade i disse karakterene, men det er også mye nytt.

Gjennom de ulike bøkene blir vi bedre kjent med de små ponniene som bor i Equestria, og vennskapet og handlingene som fører dem sammen. Selv om de alle er venner er de selvsagt veldig ulike, og har alle forskjellige talent, ferdigheter og personligheter i My Little Pony. Det betyr at de også har ulike utfordringer i livet de står overfor, som bøkene viser.

Et eksempel er når Rainbow Dash vil bevise for alle at hun kan være like modig og dristig som hennes helter fra Daring Do. Hun utfører flere skumle, farlige utfordringer, og blir kjent som Daring Dash. Etterhvert må hun ta et valg om hvor modig hun bør være, når Zecora vil besøke en skummel, hjemsøkt skog i My Little Pony lydbok.

Om forfatteren: G. M. Berrow

Gillian M. Berrow er en forfatter født 1985. Hun er den forfatteren som har vært ansvarlig for å skrive de aller fleste bøkene som har blitt publisert i My Little Pony serien. Hun har også vært involvert i å skrive flere episoder i tv serien basert på dette verdenskjente fenomenet.

I tillegg til My Little Pony serien har Berrow også vært såkalt ghost writer for flere andre barne -og ungdomsbøker, som for eksempel bokserien basert på tv serien Glee. Berrow har også vært involvert i produksjonen av tv serier som Blue Peter, Law & Order: Special Victims Unit og The Good Wife i løpet av sin innholdsrike karriere.

Lytt gratis