Munken som solgte sin Ferrari Lydbok

4.5/5

Författare: Robin S. Sharma

Lydbok

Introduksjon

Munken som solgte sin Ferrari forteller historien om den suksessfulle advokaten Julian. Han er rik, berømt og har alt man kan ønske seg i livet. Likevel er han langt fra lykkelig, noe som kommer tydelig frem i boken.

En dag har Julian et hjerteinfarkt i rettssalen under en høring, og bestemmer seg for å gjøre endringer i livet. Han selger alt han eier, og flytter til India for å bo sammen med munkene i Himalaya fjellene, i jakten på glede og mening i livet. Munken som solgte sin Ferrari lydbok forteller historien om hva Julian lærer i løpet av sine 3 år med munkene.

I Munken som solgte sin Ferrari lydbok gratis forteller Julian om sine opplevelser til sin tidligere kollega John når han flytter hjem igjen. Vi får dermed vite hvordan Julian fant glede, motivasjon og mening i livet sitt.

Handling: Munken som solgte sin Ferrari

I Munken som solgte sin Ferrari blir vi kjent med Julian. Julian er en svært suksessfull og anerkjent advokat. En dag får Julian hjerteinfarkt midt i rettssalen under en sak han er involvert i. Dette setter ting i perspektiv for Julian, som bestemmer seg for å gjøre flere endringer i hverdagen sin. Han selger alt han eier, og setter kursen mot India, hvor han drar for å bo sammen med munkene som vil lære ham hvordan livet bør leves.

Etter flere år i India blant munkene, vender Julian nesen hjem igjen, full av ny visdom fra sin tid sammen med munkene. I sitt gamle liv hadde Julian alt man drømmer om i livet. Han hadde nok av penger, berømmelse og suksess. Likevel var han dypt ulykkelig. Lykken fant han etterhvert i løpet av sine 3 år i India sammen med munkene, som vi hører i Munken som solgte sin Ferrari lydbok.

Når han vender hjem igjen møter han sin tidligere kollega, John. Ved første øyekast kjenner ikke John igjen sin tidligere kollega Julian, som ser flere år yngre ut sammenlignet med når han dro 3 år tidligere. Resten av Munken som solgte sin Ferrari lydbok gratis er en samtale mellom de to mennene. Her får vi innsikt i Julian sine opplevelser gjennom de 3 årene han bodde sammen med munkene i Himalaya, og den visdommen de har gitt ham.

Fra sin tid med munkene i Munken som solgte sin Ferrari har Julian lært hvordan munkene selv finner glede og lykke i livet. Boken gir lytteren eller leseren muligheten til å leve med mer mot, balanse og glede i hverdagen. Munken som solgte sin Ferrari lydbok er en bok for de som er på jakt etter inspirasjon og mening i livet.

Om forfatteren: Robin S. Sharma

Robin S. Sharma er en kanadisk forfatter født 1964 i Port Hawkesbury. Sharma er utdannet advokat fra Schulich School of Law ved Dalhousie University. Han jobbet som advokat frem til han var 25 år gammel og publiserte sin første bok, MegaLiving i 1994, en bok om stressmestring og spiritualitet.

Sharma ble verdenskjent for sin andre bok, Munken som solgte sin Ferrari, som ble publisert i 1997. Det var først etter suksessen med denne boken Sharma kunne fokusere på en karriere som fulltidsforfatter. Suksessen som forfatter har også ført til at Sharma er en ettertraktet foredragsholder og konsulent.

Robin Sharma har senere publisert en rekke andre suksessfulle og kritikerroste bøker, særlig innen lederskap, selvhjelp og livs mestrings sjangeren.

Lytt gratis