Morgenstjernen Lydbok

4.2/5

Författare: Karl Ove Knausgård

Lydbok

Introduksjon

Morgenstjernen er en roman utgitt av forfatter Karl Ove Knausgård i 2020. Handlinger foregår rundt det vi mennesker ikke forstår, og ser det store dramaet utspille seg gjennom vår lille begrensede linse. Boken ble godt mottatt av bok samfunnet og landet fort på 5 i gjennomsnittlig terningkast.

Mange mener dette muligens kan være noe av det beste Karl Ove Knausgård har skrevet noensinne. Han begynner med det hverdagslige dramaet, men teksten løfter seg videre fra det jordiske til det overnaturlige, universet og det metafysiske. Det er så mye som kan skje her i livet, og når man tenker på hvor små og ubetydelige vi egentlig er den store sammenhengen så mister alt mening.

Enkelt historiene blir fortalt gjennom flere jeg-personer. Dette er noe Knausgård mestrer og klarer og knytte historiene sammen på et vis så alt gir mening for lytterne. Nå kan du lytte til Morgenstjernen lydbok gratis.

Morgenstjernen: Handling

Morgenstjernen handler om alt det store som skjer i universet. Hele historien er filosofisk og stiller mange spørsmål ved vår egen bevissthet, materiale og tyngdekraft. Boken er ikke belærende på noen måte, men heller et synspunkt, eller flere synspunkt fortalt gjennom flere jeg-personer.

Morgenstjernen lydbok viser til det uforklarlige og hvordan vi kan bruke dette for å sette nytt perspektiv på våre egne liv. I den store sammenhengen så er vi så ufattelige små og ubetydelige. Hvorfor skal man stresse over ting som egentlig ikke utgjør noen forskjell på verken sitt personlige liv eller universet. I tillegg til å være tankevekkende, er også boken veldig spennende da vi følger historien til de ulike karakterene.

Denne boken kan virkelig sette dype spor og åpne opp veg for nye tanker og perspektiv på ting. Det anbefales å høre på Morgenstjernen lydbok, så du kan absorbere boken mens du gjør andre ting. Den omhandler så mye viktig. Alt i fra det hverdagslige som vi alle kan kjenne oss igjen i, til det uforklarlige.

Nå kan du lytte til Morgenstjernen lydbok gratis. Det er tross alt en filosofisk bok, så for alle som er interessert i den slags er dette en gyllen mulighet. Liker du filosofi, tankeleiker, sette ting i perspektiv og åpne hjernen for nye ideer og tanker så er dette romanen for deg.

Det kan være vanskelig å sette seg inn i en slik type bok om man er trangsynt eller selvsentrert. Her handler det om å se utad på det større bilde, men også hvordan dette har sammenheng med ditt liv og hverdagen. Lev deg inn historien, ideene og filosofien med Morgenstjernen lydbok.

Om forfatteren: Karl Ove Knausgård

Karl Ove Knausgård er kanskje mest kjent for sin romanserie Min kamp. Denne serien har et opplag på over 500 000 eksemplarer. I senere tid har han også fått mye oppmerksomhet rundt nylige utgivelser. Han har mottatt totalt 14 priser og utmerkelser for hans fremragende arbeid.

Knausgård er 52 år gammel og har over 20 utgivelser av både romaner, noveller og annet. Han studerte ved Universitetet i Bergen hvor han studerte litteraturvitenskap og kunsthistorie. I dag er Knausgård bosatt i London sammen med sin britiske samboer.

Lytt gratis