Morgenklubben Lydbok

4.2/5

Författare: Robin S. Sharma

Lydbok

Introduksjon

Morgenklubben er en bok fra den verdenskjente forfatteren og tidligere advokaten Robin Sharma. I boken kommer forfatteren med ren rekke konkrete forslag til hvordan man får mest ut av dagen, om man bare står opp tidligere.

I Morgenklubben lydbok lærer lytteren eller leseren hvordan de kan tilegne seg gode rutiner om morgenen, som vil bidra til en økning av prestasjon i flere områder av livet. Gjennom hverdagen er det flere fordeler ved å stå opp tidlig på morgenen om man har gode rutiner.

Morgenklubben lydbok gratis er en bok for alle som vil sikre seg mer ut av hverdagen sin gjennom gode rutiner, som over tid vil gi en rekke fordeler gjennom livet. Morgenklubben: stå opp tidlig – vinn dagen lydbok har blitt solgt over hele verden, og hjulpet flere millioner mennesker oppnå bedre resultater i hverdagen.

Handling: Morgenklubben

Morgenklubben er en bok som er kjent over hele verden for de som er interessert i å skaffe seg bedre morgenrutiner i hverdagen, som vil kunne føre til en positiv effekt i flere aspekter av hverdagen. Kjent over store deler av verden som 5 AM Club lydbok, har boken allerede hjulpet flere millioner mennesker over hele verden til å oppnå bedre resultater i hverdagen. Boken er det ultimate verktøy eller hjelpemiddel for de som vil ha en bedre hverdag.

I Morgenklubben lydbok tar forfatter Robin Sharma leseren med gjennom sin egen morgen rutine, som han har benyttet seg av i flere år. Denne rutinen hadde allerede før boken ble publisert drastisk forbedret flere menneskers liv, gjennom forfatterens klienter han hadde ansvar for å hjelpe. Selve boken er skrevet over en periode på fire år, hvor han har kvalitetssikret alle rådene han kommer med, for å sørge for at de faktisk har en dokumentert effekt.

Ved å følge de konkrete steg for steg rådene Sharma kommer med i Morgenklubben lydbok gratis vil man enkelt kunne tilegne seg en bedre start på dagen og bedre rutiner gjennom hele hverdagen. Ved å følge stegene kan man få mer ut av hver eneste dag, ved å enkelt stå opp litt tidligere, og nyte en rolig start på dagen før resten av verden våkner opp.

Morgenklubben egner seg for absolutt alle som er på utkikk etter noe som kan få dem til å stå opp tidligere hver dag, og ikke minst bli mer produktive gjennom hele dagen. For de som allerede føler de har en god rutine, vil de kanskje blir positivt overrasket over hvor mye god informasjon Morgenklubben lydbok fremdeles inneholder også for dem.

Om forfatteren: Robin Sharma

Robin Sharma er en kanadisk forfatter og tidligere advokat født 1964. Sharma er utdannet jurist med mastergrad, og jobbet som advokat i flere år. Etterhvert bestemte han seg for at det ikke var dette han ville bruke livet på, og satset i stedet på en karriere som forfatter da han var 25 år gammel.

Sharma debuterte som forfatter i 1994 med boken Megaliving, og er best kjent for sin andre bok, Munken som solgte sin Ferrari, og ikke minst Morgenklubben som ble publisert i 2018. Takket være sitt forfatterskap har Sharma etablert seg som en av verdens fremste foredragsholdere og bistår ofte noen av verdens fremste bedrifter og universitet gjennom sine foredrag.

Lytt gratis