Miraklenes tid Lydbok

4.4/5

Författare: Hedvig Montgomery & Eivind Sæther

Lydbok

Introduksjon

Miraklenes tid er den andre boken i serien Foreldremagi fra den anerkjente terapeuten og eksperten på barneoppdragelse Hedvig Montgomery. I denne boken tar forfatteren for seg de magiske årene fra barnet blir født til de er 2 år, altså 0-2 år, en periode som er veldig innholdsrik og viktig i et barns oppdragelse og utvikling.

I Miraklenes tid lydbok kommer Montgomery med en rekke praktiske og konkrete forslag til hvordan man best takler denne utfordrende perioden i et barns liv, og understreker hvor viktig båndet mellom barn og foreldre er. Dette er ifølge forfatteren, ved siden av helse og sikkerheten til barnet, det aller viktigste i barns liv i denne perioden av livet.

Miraklenes tid lydbok gratis fokuserer hovedsakelig på hvordan man bygger og vedlikeholder et godt bånd med sitt eget barn, i tillegg til en rekke andre konkrete råd.

Handling: Miraklenes tid

Miraklenes tid er en bok som alle foreldre bør ha tilgjengelig i hjemmet, både de som skal bli foreldre for første gang og de som allerede har barn fra før av. Boken er ført i pennen av en av Norges fremste eksperter på familieterapi og barneoppdragelse, Hedvig Montgomery, som en del av hennes mål om å hjelpe foreldre gjennom en utfordrende tid med sin ekspertise. I denne boken kommer hun med en rekke råd i tillegg til veiledning.

I Miraklenes tid lydbok, som er den andre boken i forfatterens serie Foreldremagi, er det alderen 0-2 år som blir satt under lupen. Dette er en svært toneangivende alder i barnets oppdragelse, hvorfor akkurat denne aldersgruppen er så viktig er det sentrale temaet i hele boken. Det er nemlig i denne alderen at foreldre knytter bånd med barnet sitt, som ifølge forfatteren selv er det viktigste, ved siden av barnets helse og sikkerhet, i denne aldersgruppen.

Gjennom Miraklenes tid lydbok gratis blir leseren eller lytteren også introdusert til en rekke praktiske råd man kan benytte seg i hverdagen til å takle ulike ting som alle småbarnsforeldre ofte daglig må takle. Ting som hvordan man sikrer barnet et best mulig søvnmønster, utfordringer knyttet til amming og videre til bleier og senere pottetrening er noen av de tingene som blir belyst.

Gjennom denne tiden føles det ofte som om livet er en konstant motbakke, og det er nettopp derfor Miraklenes tid er et utmerket verktøy å benytte seg av for de som kanskje ønsker eller trenger litt veiledning. Miraklenes tid lydbok er veldig lettlest, og egner seg for alle foreldre.

Om forfatteren: Hedvig Montgomery

Hedvig Montgomery er en norsk psykolog og forfatter født 1968 i Uppsala. Hun er en av Norges fremste eksperter innen familieterapi og barneoppdragelse, og har opparbeidet seg veldig bred erfaring i løpet av sin karriere etter endt utdannelse ved Universitetet i Oslo. Hun har blant annet jobbet mye med å ivareta mennesker som har deltatt på ulike tv program i Norge, hvor rampelyset ofte kan by på flere utfordringer.

Som forfatter debuterte Montgomery i 199 med boken Fagutvikling i sosialt arbeid, men er best kjent for sin serie Foreldremagi, som består av fem bøker totalt, inkludert Miraklenes tid, hvor hun hjelper foreldre gjennom et barns oppdragelse fra alderen 0 til 19 år.

Lytt gratis