Min magiske mamma og meg Lydbok

4.8/5

Författare: Sophie Kinsella

Lydbok

Introduksjon

Min magiske mamma og meg er en barnebok serie fra den bestselgende forfatteren Sophie Kinsella, og er populær i flere land. Gjennom bøkene blir vi introdusert til Ella og hennes mamma, som er en magisk fe.

I Min magiske mamma og meg lydbok hører vi hvordan hverdagen til Ella og hennes magiske mamma utløper seg, en hverdag full av magi. Det er selvsagt flere gøyale ting en magisk mamma kan bidra med, som å lage magisk mat eller magiske bursdagsselskap.

Vi hører også om hvordan ting ofte ikke går helt som planlagt når Ellas magiske mamma driver med magi i Min magiske mamma og meg lydbok gratis. Det er da opp til Ella å ordne opp i rotet.

Handling: Min magiske mamma og meg

I Min magiske mamma og meg blir vi kjent med den unge jenta Ella Brook, og hun bor i en liten landsby kalt Cherrywood. Hun har blå øyne og mørkebrunt hår. Ella har to bestevenner på skolen, Tom og Lenka. I tillegg til sine bestevenner har Ella også en fiende, som i dette tilfellet er Zoe.

Ella har, som alle andre små jenter, også en mamma. Moren til Ella ser kanskje helt normal ut, som alle andre barns mødre, men det er hun altså ikke. Moren til Ella kan nemlig gjøre seg om til en magisk fe. Alt hun behøver å gjøre er å lukke øynene sine og si marshmallow, så forvandles hun til en magisk mamma i Min magiske mamma og meg lydbok.

At mammaen til Ella er en magisk fe er en hemmelighet de skjuler, men også noe de drar stor nytte av i hverdagen! Hun kan gjøre utrolige trylleformler med sin magiske tryllestav, som for eksempel når hun lager deilige muffins eller lager den perfekte bursdagskaken. Hun er også kjent for å stelle i stand litt kaos på butikken i Min magiske mamma og meg lydbok gratis.

Selv om Ellas mor er en magisk fe er det ikke alltid ting går helt som planlagt i Min magiske mamma og meg. Det hender faktisk ofte at trylle formlene og magien til Ellas mor ikke fungerer helt som hun håper, og det er da Ella må hjelpe til for å rydde opp i rotet.

Min magiske mamma og meg lydbok leses av Mathilde Hummervoll Storm, og egner seg for unge barn mellom 5 og 7 år.

Om forfatteren: Sophie Kinsella

Madeleine Sophie Wickham, kjent under penne navnet Sophie Kinsella, er en engelsk forfatter født 1969 i London. Kinsella studerte i studietiden musikk, politikk, filosofi og økonomi. Etter endt studietid jobbet hun som finans journalist før hun etterhvert fokuserte på litteratur og hennes forfatterskap.

Kinsella debuterte som forfatter i en alder av 24 år, med boken The Tennis Party, som ble publisert i 1995. Hun skrev flere andre bøker før hun bestemte seg for å skrive under pseudonymet Sophie Kinsella, som hun har hatt stor suksess med. Kinsella er best kjent som forfatteren av Shopaholic serien, som består av 10 bøker, i tillegg til andre bøker som Min magiske mamma og meg.

Lytt gratis